Better Me, Better World

Aducem zâmbetele înapoi copiilor cu malformații

 

Milioane de copii din ţările subdezvoltate suferă de malformaţia numită „gură de lup”. Tratarea chirurgicală acestei afecțiuni este însă relativ simplă, iar transformarea este imediată. Susţinem eforturile celor de la Smile Train oferind instruire şi finanţare medicilor locali 365 de zile pe an. În acest an, vom aduce zâmbetul pe chipurile a 200 de copii.

Spune-ne care dintre aceste cauze contează cel mai mult pentru tine

Philips foundation logo
SmileTrain logo
Jhoanna înainte şi după operaţie

„Vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut pentru mine. Înainte, ceilalţi copii râdeau de mine şi nimeni nu voia să se joace cu mine, dar acum surioara mea şi prietenii mei spun că sunt la fel de frumoasă pe dinafară pe cât sunt şi pe dinăuntru.”

 

Jhoanna, o fostă pacientă Smile Train

Philips foundation logo

Spune-ne care dintre aceste cauze contează cel mai mult pentru tine

 

Prin Philips Foundation, încercăm să avem un impact pozitiv asupra vieţii de zi cu zi a oamenilor din toată lumea. Însă doar lucrând împreună vom avea un impact cu adevărat semnificativ, aşa că te rugăm să ne spui care dintre aceste cauze contează cel mai mult pentru tine. Pe baza voturilor voastre, Philips va stabili cum să prioritizeze o parte din sprijinul pe care îl acordă cauzelor umanitare în 2019.

Alege o cauză umanitară pentru 2019:

Înscrie-te acum și bucură-te de beneficiile noastre

Alătură-te inițiativei, ajută-ne să alegem o cauză și te bucuri de oferte exclusive, premii lunare și noutăți despre produsele noastre.
*
*
*
*
Philips îţi preţuieşte şi respectă intimitatea. Pentru mai multe informaţii, citeşte Notificarea de confidenţialitate.