1
Soluţii de semnalizare

Afişaj H-Line

  Afişaj H-Line

  Captivaţi-vă audienţa

  Savurează-ţi conţinutul ca niciodată până acum datorită luminozităţii ridicate. La 2500 de niţi, noul nostru afişaj de 55 de inchi oferă luminozitate ridicată pentru lizibilitatea şi vizibilitatea excelente, chiar şi în medii cu niveluri ridicate de lumină ambiantă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Captivaţi-vă audienţa

Savurează-ţi conţinutul ca niciodată până acum datorită luminozităţii ridicate. La 2500 de niţi, noul nostru afişaj de 55 de inchi oferă luminozitate ridicată pentru lizibilitatea şi vizibilitatea excelente, chiar şi în medii cu niveluri ridicate de lumină ambiantă. Vezi toate beneficiile

Signage Solutions Afişaj H-Line

55", 2500 cd/m², Full HD 55BDL3002H/00 Caută produse similare

Captivaţi-vă audienţa

Cu experienţa unui ecran cu luminozitate ridicată

 • Inserţie OPS opţională pentru a crea o soluţie all-in-one

  Inserţie OPS opţională pentru a crea o soluţie all-in-one

  Transformă-ţi afişajul într-o soluţie de semnalizare digitală all-in-one şi creează o reţea de afişaje care este conectată, inteligentă şi sigură. Open Pluggable Specification (OPS) este un slot standard industrial în care poţi adăuga un player media standardizat OPS. Această soluţie fără cablu îţi oferă posibilitatea de a instala, utiliza şi menţine echipamentele hardware oricând ai nevoie.

 • Păstrează-ţi conţinutul în ordine cu Failover

  Păstrează-ţi conţinutul în ordine cu Failover

  Păstrarea conţinutului în ordine este critică pentru aplicaţiile comerciale solicitante. Deşi este puţin probabil să te confrunţi cu pierderea totală a conţinutului, Failover furnizează protecţie conţinutului cu o tehnologie revoluţionară care redă pe ecran conţinutul salvat în copie de rezervă în cazul defectări playerului media. Failover intervine automat în momentul întreruperii tensiunii de intrare principale. Pur şi simplu selectează o conexiune de intrare principală şi o conexiune Failover şi eşti gata pentru protecţie instantanee.

 • CMND: preia controlul afişajelor

  CMND: preia controlul afişajelor

  O platformă robustă de gestionare a afişajelor, CMND îţi readuce puterea în mâini. Actualizează şi gestionează conţinut cu CMND & Create sau controlează-ţi setările cu CMND & Control. Totul este posibil cu CMND.

 • SmartPower pentru economisirea energiei

  SmartPower pentru economisirea energiei

  Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată şi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% şi, implicit, a costurilor.

 • Salvează şi redă conţinutul cu memoria internă

  Salvează şi redă conţinutul cu memoria internă

  Salvează şi redă conţinutul cu memoria internă. Încarcă fişierele media pe afişaj şi redă conţinutul imediat. Fiind compatibilă cu browserul intern, aceasta serveşte ca memorie cache pentru redarea conţinutului online. În cazul unei erori de reţea, memoria internă continuă redarea de conţinut, redând versiunea din cache a conţinutului şi asigurând accesul la fişierele media, chiar dacă nu există conexiune la reţea.

 • Creează o agendă de redare pentru ceea ce doreşti, când doreşti cu SmartPlayer

  Creează o agendă de redare pentru ceea ce doreşti, când doreşti cu SmartPlayer

  Transformă USB-ul într-un veritabil dispozitiv de semnalizare convenabil. Salvează conţinutul (video, audio, foto) pe USB şi conectează-l la afişaj. Creează o listă de redare şi programează conţinutul prin intermediul meniului de pe ecran şi bucură-te oricând şi oriunde de o listă de melodii creată chiar de tine.

 • Conectează şi controlează conţinutul prin cloud cu HTML5

  Conectează şi controlează conţinutul prin cloud cu HTML5

  Conectează şi controlează conţinutul prin cloud cu browserul HTML5 integrat. Concepe conţinutul de semnalizare online şi conectează-l cu un afişaj sau cu reţeaua ta completă. Introdu un cablu de internet RJ45 pentru conexiune la reţea, conectează afişajul cu adresa URL dedicată şi eşti gata să redai conţinutul pe bază de cloud.

 • Luminozitate de 2500 de niţi pentru aplicaţiile cu lumină ambiantă puternică

  Beneficiază de o experienţă vizuală excelentă, chiar şi în zonele aflate în lumina directă a soarelui, datorită panoului cu o luminozitate de 2500 de niţi. Luminozitatea puternică oferă o serie largă de noi posibilităţi de implementare, în special în locaţiile care au niveluri ridicate de lumină ambiantă, oferind imagini foarte clare în toate locaţiile în care luminozitatea ambiantă este o problemă.

 • Proiectat pentru funcţionare non-stop şi cea mai mare precizie

  Deoarece companiile nu iau niciodată pauză, afişajele noastre de semnalizare sunt proiectate pentru utilizare nonstop, pentru cea mai mare precizie şi medii critice. Profitând de componentele de calitate superioară pentru a asigura un nivel înalt de calitate, te poţi baza pe această gamă de modele pentru fiabilitate completă permanentă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa