România

Actualizare a Notificării de confidenţialitate Philips

La Philips avem un angajament de durată de respectare a confidenţialităţii fiecărui consumator, client şi pacient cu care avem interacţiuni; prin urmare, este foarte important pentru noi să fim transparenţi în modul în care îţi gestionăm datele cu caracter personal.

 

Ne actualizăm Notificarea de confidenţialitate datorită noilor reglementări General Data Protection Regulations (GDPR) ale Uniunii Europene, care intră în vigoare la nivelul întregii Uniuni Europene.

 

Nu se schimbă nimic la setările tale curente sau la modul în care îţi sunt prelucrate informaţiile, însă ne-am îmbunătăţit Notificarea de confidenţialitate pentru a o face mai uşor de citit şi răsfoit. Notificarea noastră de confidenţialitate este concepută pentru a te ajuta să înţelegi ce datele cu caracter personal colectăm, de ce le colectăm, în ce scopuri le utilizăm şi cum le protejăm, precum şi drepturile tale personale.

 

Noua noastră Notificare de confidenţialitate va intra în vigoare pe 25 mai 2018.

 

Notificarea de confidenţialitate poate fi găsită în setările aplicaţiei mobile, pe App Store sau în Magazinul Play.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.