Soothers

Construit pentru o dezoltare naturală a palatului, dinților și gingiilor bebelușului

Acest website se adresează profesioniștilor în domeniul sănătășii. Dacă ești un părinte în căutarea de infomațiilor de produs, vizitează caceastă secțiune.

Cere mai multe informații

Datele de contact

* Acest câmp este obligatoriu
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Înapoi
Specifică-ne motivul pentru care doreşti să ne contactezi pentru a-ţi putea fi cât mai de folos
*
*
Înapoi

Infant Soothing at Home

Calitatea este prioritatea noastră nr.1


Toți bebelușii sunt unici și diferiți, de aceea am cercetat îndelung și am dezvoltat produse cât mai rezistente, sigure și potrivite pentru nevoile mamei și a bebelușului.  Suzetele Philips Avent sunt concepute din silicon de foarte bună calitate și nu conțin BPA, DEHP sau latex. Inovațiile tehnologice din ultimii ani, impreună cu materialul din care sunt concepute, au îmbunătățit considerabil calitatea lor, iar ca dovadă stau multiplele teste de calitate și siguranță.
 

Fiecare suzetă a fost concepută special pentru a dezvolta instinctul nativ al bebelușului de a suge, precum și pentru a asigura o dezoltare naturală a palatului, dinților și gingiilor bebelușului. Suzetele vin în dimensiuni și modele diferite, potrivite pentru oricare dintre etapele de dezvoltare ale micuțului, încă de la naștere până la vârsta de 18 luni și peste 18 luni.