Bottle feeding

Hrănirea cu biberonul

O metodă personalizată de hrănire cu biberonul

Acest website se adresează profesioniștilor în domeniul sănătăţii. Dacă ești un părinte în căutarea de infomațiilor de produs, vizitează această secțiune >

Cere mai multe informații

Datele de contact

* Acest câmp este obligatoriu
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Înapoi
Specifică-ne motivul pentru care doreşti să ne contactezi pentru a-ţi putea fi cât mai de folos
*
*
Înapoi

Bottle feeding

Biberoane potrivite pentru nevoile de creștere ale bebelușului

 

 

Bottles are complementary to breastfeeding. Mothers have the choice to combine breastfeeding and feeding breast milk from a bottle, combine breastfeeding and formula feeding, naturally wean their baby, or exclusively bottle-feed. Whatever their choice, Philips Avent bottles (in conjunction with breast pumps) are designed to offer support at every stage, from newborn to 6+ months, from hospital to home. 
 

You can recommend Philips Avent bottles with confidence. 

De la lansarea primului nostru biberon în 1984, Philips Avent a colaborat cu oameni de știință și medici recunoscuți pentru a înțelege fiziologia alăptării, în vederea dezvoltării de produse care reflectă modul în care bebelușii se hrănesc în mod natural. Gama noastră de biberoane include caracteristici dovedite clinic, precum sistemul cu supapă anti-colici care reduce în mod semnificativ starea de agitație și colicii și tetina Natural care imită îndeaproape hrănirea de la sân.

 

Hrănirea cu biberonul completează alăptarea. Mămicile pot alege între a combina alăptatul și hrănirea cu lapte matern dintr-un biberon, a combina alăptatul cu hrănirea cu formule de lapte, a-și înțărca bebelușii în mod natural sau a-și hrăni exclusiv bebelușii cu biberonul. Indiferent de opțiunea aleasă, biberoanele Philips Avent (împreună cu pompele de sân) sunt concepute pentru a oferi asistență mămicilor în fiecare etapă, de la nou-născut la 6+ luni, de la spital acasă. 

 

Puteți recomanda cu încredere biberoanele Philips Avent.