Pentru informaţii despre produsele de consum Philips sau asistenţa pentru produse în lumina evoluţiei COVID-19, faceţi clic aici.

  vitalhealth download casestudy banner
  COVID-19

  Detectare la domiciliu şi monitorizare de la distanţă a pacientului cu COVID-19

  Întrebări? Contactaţi-vă reprezentatul Philips sau sunaţi-ne la 1-800-345-6443

  Detectare la domiciliu şi monitorizare de la distanţă a pacientului cu COVID-19

  Soluţiile Philips pentru gestionarea sănătăţii populaţiei pot ajuta furnizorii, sistemele, plătitorii şi guvernele să eficientizeze şi să optimizeze punctele de acces ale pacienţilor cu instrumente virtuale proiectate conform protocoalelor COVID-19 dezvoltate de Centrele pentru controlul şi prevenirea bolilor (Centers for Disease Control and Prevention - CDC).

   

  CDC semnalează că adulţii mai în vârstă, precum şi persoanele care au afecţiuni medicale serioase subiacente, cum ar fi boli de inimă, diabet şi boli pulmonare, au un risc mai mare de boală severă legată de COVID-191, vă putem ajuta să identificaţi şi să evaluaţi populaţiile cu risc potenţial, să implementaţi planuri de informare şi asistenţă comunitară şi să monitorizaţi şi să educaţi de la distanţă aceste populaţii de pacienţi.

   

  Activarea acestor evaluări şi protocoale de îngrijire ar putea contribui la reducerea riscului de expunere, atât pentru pacienţi, cât şi pentru echipa care le acordă îngrijire şi ar putea încetini răspândirea bolii COVID-19 prin reducerea numărului de vizite inutile la spital sau de consultaţii cu prezentare în persoană.

  Restricţiile Telehealth Medicare au fost relaxate ca răspuns la COVID-19

   

  Permiteţi pacienţilor să îşi monitorizeze singuri starea, de la distanţă

   

  Centrele pentru serviciile Medicare şi Medicaid (Centers for Medicare & Medicaid Services - CMS) au relaxat regulamentele privind telemedicina şi îngrijirea virtuală la începutul acestui an şi din nou, ca răspuns la pandemia COVID-19. Acestea au renunţat la restricţiile geografice şi ale site-ului originar pentru telemedicină legate de planurile Medicare Advatage şi le permit medicilor să lucreze în alte țări.1

  Rezultatele raportate de pacienţi în mod sistematic

  Evaluaţi răspunsurile populaţiei de pacienţi la sondajele de detectare a COVID-19

   

  Instrumentul Virtual Screening COVID-19 permite detectarea factorilor de risc şi a simptomelor în cazul persoanelor fizice. Pe baza răspunsurilor la sondaj, persoanelor li se oferă feedback şi conţinut personalizat. Un panou de bord bazat pe populaţie este disponibil pentru furnizorul de servicii medicale pentru a monitoriza şi revizui defalcarea stratificărilor de risc şi pentru o filtrare dinamică pe baza celor cu cel mai mare risc de apariţie a bolii sau a simptomelor.

   

  Instrumentul este conceput pentru cei cu risc scăzut şi pentru monitorizarea celor cu simptome uşoare (aşa cum recomandă CDC) pentru a reduce suprasolicitarea sistemului de asistenţă medicală şi pentru a reduce riscul de răspândire în continuare a bolii.

  Monitorizarea de la distanţă a pacientului

  Monitorizaţi simptomele COVID-19 odată cu problemele de sănătate preexistente

  Monitorizarea de la distanţă a pacientului vă permite să rămâneţi conectat cu pacientul dincolo de o detectare sau de o vizită iniţială virtuală. Vă permite să monitorizaţi schimbările legate de simptome sau condiţiile de sănătate subiacente şi factorii de risc prin sondaje şi dispozitive conectate şi să oferiţi conţinut educativ. Aceasta permite echipei dvs. de îngrijire să urmeze protocoalele pentru a interveni în timp util şi adecvat pe măsură ce starea pacientului se modifică.

   

  Echipa clinică Philips a configurat un protocol de 30 de zile pentru a evalua şi monitoriza de la distanţă populaţiile de pacienţi în ceea ce priveşte expunerea şi simptomele potenţiale ale COVID-19, care poate fi implementat pe lângă conţinutul şi protocoalele clinice standard sau adaptate, disponibile pentru condiţiile de bază. Acesta permite furnizorilor dvs. să se concentreze asupra acelor pacienţi care prezintă simptome şi factori de risc cu acţiuni specifice de urmărire ulterioară.

  Platforma de gestionare a sănătăţii populaţiei

  Încorporaţi evaluările şi codurile COVID-19 în fluxurile de lucru pentru fluxurile de lucru în managementul îngrijirii dumneavoastră

  Utilizând platforma noastră de gestionare a sănătăţii populaţiei denumită Population Health Platform, este posibil să identificaţi şi să acordaţi prioritate populaţiilor dvs. de pacienţi cu risc ridicat, pe baza unor seturi de coduri specifice legate de COVID-19, care sunt actualizate în dicţionarele noastre de date. Acest lucru vă poate permite crearea de cohorte şi rapoarte special adaptate pentru a gestiona pacienţii care au fost diagnosticaţi cu virusul sau cei care au trecut prin etapa de detectare. Aceste informaţii pot fi utilizate alături de alerte cu risc ridicat şi populaţii cărora organizaţia dvs. continuă să le acorde îngrijire.

   

  Puteţi apoi să implementaţi evaluări preconfigurate care vă pot permite să detectaţi şi să monitorizaţi pacienţii care pot fi expuşi riscului de COVID-19, permiţându-vă să gestionaţi mai eficient pacienţii prin planurile de îngrijire comunitară, în timp ce raportaţi rezultatele bazate pe utilizare pentru o cohortă de pacienţi care poate fi definită prin răspunsuri specifice la întrebările de evaluare.

  Suntem alături de dumneavoastră

  organizat

  Organizat pentru a ajuta

   
  Ne-am aliniat resursele şi capacităţile pentru a putea oferi sistemelor de îngrijire medicală accesul rapid la informaţii şi soluţii medicale, cu scopul de a satisface nevoile de îngrijire ale pacienţilor acestora.

  adaptare

  Adaptare activă

   
  Ne adaptăm şi perfecţionăm produsele şi tehnologiile pentru a ajuta la abordarea complexităţii bolilor, a populaţiei de pacienţi şi a condiţiilor de îngrijire medicală.

  conexiuni

  Crearea de conexiuni

   
  Ne canalizăm infrastructura şi platformele pentru a conecta echipele de îngrijire şi pentru a ajuta sistemele de îngrijire să comunice cât mai eficient posibil, pe măsură ce acestea depun eforturi privind pregătirea, răspunsul şi recuperarea.

  Reţineţi: nu toate produsele sunt disponibile în toate regiunile geografice. Consultaţi-vă cu reprezentantul dvs. Philips sau sunaţi-ne la 1-800-345-6443 pentru informaţii despre disponibilitatea portofoliului complet.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Our site can best be viewed with the latest version of Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox.