Pentru informaţii despre produsele de consum Philips sau asistenţa pentru produse în lumina evoluţiei COVID-19, faceţi clic aici.
  encoreanywhere large masthead
  COVID-19

  Monitorizarea pacientului şi produsele şi serviciile pentru defibrilatoare pentru tratamentul COVID-19

  Întrebări? Contactaţi-vă reprezentatul Philips sau sunaţi-ne la +40 31 630 0043

  Pachete configurabile pentru monitorizarea pacientului

  Pentru a-i ajuta în mod eficient pe clienţii noştri să îşi îndeplinească nevoile de monitorizare a pacienţilor şi cele ale cardiologiei de diagnosticare, Philips a definit două categorii de pachete cu funcţii destinate pentru asistarea pacienţilor intubaţi în stare critică şi a pacienţilor în stare critică care nu sunt intubaţi.

   

  Fiecare categorie de pachete permite mai multe combinaţii posibile de opţiuni pentru a aborda cerinţele instituţiei individuale şi acuitatea pacientului, oferind în acelaşi timp flexibilitate pe măsură ce lucrăm pentru a răspunde cererii. Am stabilit procese interne pentru a acorda prioritate comenzilor şi pentru a asigura un răspuns rapid la solicitările urgente ale clienţilor. Vă rugăm să contactaţi reprezentantul Philips pentru a începe.

  Asistenţă în monitorizarea pacientului cu COVID-19

  Opţiuni de produse pentru pacienţii intubaţi în stare acută critică

  Reprezentantul dvs. Philips va configura un pachet care vă va îndeplini necesităţile, ajutându-vă:

   

  Să vă alegeţi monitorul şi măsurătorile din gama noastră de familii de monitoare pentru pacienţi, inclusiv: IntelliVue, Efficia*, EarlyVue şi Goldway*. Această opţiune de pachet include măsurarea CO2. De asemenea, este disponibilă şi o configurare a cardiologiei de diagnosticare cu un cardiograf PageWriter.

   

  Să alegeţi consumabilele şi senzorii – am restrâns opţiunile din portofoliul nostru. Consumabilele şi senzorii sunt esenţiali pentru obţinerea valorilor clinice pe care se bazează pacienţii şi echipele de asistenţă.

  Opţiuni de produse pentru pacienţii neintubaţi în stare acută critică

  Reprezentantul dvs. Philips va configura un pachet care vă va îndeplini necesităţile, ajutându-vă:

   

  Să alegeţi monitorul şi măsurătorile din gama noastră de familii de monitoare pentru pacienţi, inclusiv: IntelliVue, Efficia*, EarlyVue şi Goldway*. Această opţiune de pachet nu include măsurarea CO2. De asemenea, este disponibilă şi o configurare a cardiologiei de diagnosticare cu un cardiograf PageWriter.

   

  Să alegeţi consumabilele şi senzorii – am restrâns opţiunile din portofoliul nostru. Consumabilele şi senzorii sunt esenţiali pentru obţinerea valorilor clinice pe care se bazează pacienţii şi echipele de asistenţă.

  Monitor/defibrilator şi produse pentru defibrilatoare

  Monitorul/defibrilatoarele HeartStart pot fi utilizate ca monitoare de pat la spitalul dvs. Spitalele pot utiliza un monitor/defibrilator în locul unui monitor de pat tradiţional. Puteţi utiliza parametrii de monitorizare pentru pacienţii cu COVID-19, inclusiv CO2, SpO2, NBP, temperatură, ECG (până la 12 derivaţii pe HeartStart Intrepid) şi ritm.

  Webinarii şi evenimente COVID-19

  Răspunsul clinic la situaţia cauzată de COVID-19

  Dr. Adam Seiver, Șeful departamentului medical pentru Monitorizare şi Analiză şi Îngrijiri Terapeutice Philips

  Gestionarea alarmelor inutile în cazul pacienţilor aflaţi în izolare

  Jacob Turmell, Expert în managementul alarmelor DNP, RN, NP-C, ACNS-BC, CCRN-K  

  Gestionarea alarmelor inutile în cazul pacienţilor aflaţi în izolare

  Jacob Turmell, Expert în managementul alarmelor DNP, RN, NP-C, ACNS-BC, CCRN-K  

  Provocările prevenirii stării de delir din unitatea de terapie intensivă în cazul pacienţilor aflaţi în izolare

  Lauren Rodriguez, Expert flux de lucru MSN, RN, CCRN

  Susţinerea familiilor cu membri internaţi la secţiile de terapie intensivă neonatală în momentele de separare

  Christine Perez, candidat la doctorat, Expert RN, BSN, CEIM, NTMNC NICU

  Monitorizarea de la distanţă a pacienţilor aflaţi în izolare

  Ray McLean, Expert flux de lucru RN, BSN

  Sarah McCalebb BSN, RN, CEN, Pete Stribling MSN, RN

  Logo ESICM
  Philips se mândreşte că poate sprijini European Society of Intensive Care Medicine (ESICM) în eforturile sale privind educaţia legată de COVID-19. ESICM oferă o serie de seminarii web gratuite cu experţi internaţionali. Reluările webinariilor şi informaţii despre programele viitoare sunt disponibile aici.  

  Suntem alături de dumneavoastră

  organizat

  Organizat pentru a ajuta

   
  Ne-am aliniat resursele şi capacităţile pentru a putea oferi sistemelor de îngrijire medicală accesul rapid la informaţii şi soluţii medicale, cu scopul de a satisface nevoile de îngrijire ale pacienţilor acestora.
  adaptare

  Adaptare activă

   
  Ne adaptăm şi perfecţionăm produsele şi tehnologiile pentru a ajuta la abordarea complexităţii bolilor, a populaţiei de pacienţi şi a condiţiilor de îngrijire medicală.
  conexiuni

  Crearea de conexiuni

   
  Ne canalizăm infrastructura şi platformele pentru a conecta echipele de îngrijire şi pentru a ajuta sistemele de îngrijire să comunice cât mai eficient posibil, pe măsură ce acestea depun eforturi privind pregătirea, răspunsul şi recuperarea.
  Reţineţi: nu toate produsele sunt disponibile în toate regiunile geografice. Consultaţi-vă cu reprezentantul dvs. Philips sau sunaţi-ne la +40 31 630 0043 pentru informaţii despre disponibilitatea portofoliului complet.