Pentru informaţii despre produsele de consum Philips sau asistenţa pentru produse în lumina evoluţiei COVID-19, faceţi clic aici.
  ocean banner image
  COVID-19

  Consiliere pe subiecte de tehnologie și proces clinic pentru COVID-19

  Întrebări? Contactaţi-vă reprezentatul Philips sau sunaţi-ne la 1-800-345-6443

  Îmbunătăţirea procesului clinic şi operaţional

  Managementul cererii şi capacităţii 

   

  Serviciile de imagistică, cardiovasculare şi chirurgicale trebuie să asigure o abordare eficientă şi prudentă în rezolvarea procedurilor elective nesoluţionate. Consultanţii noştri clinici pot ajuta la planificarea cererii şi a capacităţii şi pot oferi recomandări bazate pe modelarea predictivă pentru a sprijini cererea variată şi pentru a ajuta la reconsiderarea acordării de îngrijiri medicale pe viitor.

  Suport pentru conducerea clinicii

   

  Consultanţii noştri clinici pot asigura conducerea interimară pe termen scurt pentru managementul departamentelor Secţia de urgenţă şi Unitatea de terapie intensivă și pot conduce sau susţine zone alternative de îngrijire, centre de logistică/comandă, planuri de gestionare a dezastrelor şi multe altele. Echipa noastră aduce zeci de ani de experienţă clinică, în conducere, în predare şi în managementul schimbărilor.

  Optimizarea procesului clinic

   

  Consultanţii clinici ajută la punerea în aplicare a celor mai bune practici pentru îmbunătăţirea proceselor legate de triaj, creşterea eficienţei fluxului de lucru şi a capacităţii pacienţilor, optimizarea utilizării dispozitivelor de monitorizare, a ventilatoarelor şi a altor tehnologii, reducerea numărului de alarme neacţionabile, îmbunătăţirea comunicărilor şi sprijinirea utilizării extinse a unităţilor de terapie intensivă (eICU-uri) şi monitorizarea centrală.

  Asistent oferind susţinere pentru Covid

  Servicii profesionale pentru răspunsul la COVID-19
  Sprijinirea spitalelor şi a pacienţilor în timpul COVID-19

  Planificarea şi designul mediului de îngrijire medicală

  Planificarea alternativă a site-ului

   

  Consultanţii noştri clinici şi pe probleme de design pot sprijini planificarea şi activarea site-urilor noi sau temporare de îngrijiri medicale şi reconfigurarea unităţilor existente pentru a se ocupa de nevoile pacienţilor diagnosticaţi cu COVID-19. Serviciile includ validarea echipamentelor/consumabilelor**, planificarea capacităţii, proiectarea fluxului clinic şi al pacienţilor, dezvoltarea spaţială şi experienţială, modele de personal şi multe altele.

  Pregătirea pentru situaţiile de urgenţă

   

  Echipa noastră poate conduce sau asista planurile de pregătire pentru situaţiile de urgenţă şi activare, inclusiv în ceea ce priveşte revizuirea evaluării ameninţărilor legate de vulnerabilitate, planificarea operaţiunilor modificate pentru situaţiile în care ritmul îmbolnăvirilor este încetinit ori pentru următoarea creştere bruscă a acestora. Consultanţii pot revizui protocoalele de siguranţă, implicaţiile experienţiale şi spaţiale şi scenariile standard/de creştere bruscă a ritmului îmbolnăvirilor în cazul pandemiilor, în cazul apariţiei unui număr mai mare de pacienţi ce nu poate fi gestionat cu resursele disponibile la nivel local la un moment dat prin intermediul procedurilor de rutină, precum şi în cazul altor ameninţări.

  Consultanţă tehnologică

  Analiza datelor şi panourile de bord

   

  Panourile de bord privind consultanţa analitică şi performanţele personalizate oferă informaţii bazate pe date, cu privire la volumul, programarea, fluxul, utilizarea camerei şi multe altele, inclusiv date despre COVID-19, cum ar fi pacienţii simptomatici, cu diagnosticul confirmat, maparea originii pacientului şi tendinţele.

  Servicii IT/tehnologie

   

  Suport consultativ pentru integrarea tehnologiei, conectivitate şi securitatea datelor. Echipa noastră poate ajuta la dezvoltarea strategiei, implementarea programelor, managementul proiectelor şi gestionarea schimbărilor pentru a oferi soluţii de răspuns rapid vizând pacienţii cu acces limitat la furnizori.

  Disponibilitate pentru sănătate virtuală

   

  Evaluarea viabilităţii, recomandările privind modificarea proceselor şi asistenţa pentru implementare, inclusiv dezvoltarea oportunităţilor pentru liniile de servicii, analizele de date, planificarea şi proiectarea mediului pentru centrul de comandă, protocoalele pentru fluxul de lucru, analiza de piaţă şi pregătirea şi recomandările IT.

  * Serviciile de consultanţă variază în funcţie de piaţă; pentru detalii, vă rugăm să contactaţi reprezentantul dvs. local Philips.

  ** Validarea echipamentului se va realiza în conformitate cu specificaţiile OEM corespunzătoare şi/sau cerinţele aplicabile.

  Suntem alături de dumneavoastră

  organizat

  Organizat pentru a ajuta

   
  Ne-am aliniat resursele şi capacităţile pentru a putea oferi sistemelor de îngrijire medicală accesul rapid la informaţii şi soluţii medicale, cu scopul de a satisface nevoile de îngrijire ale pacienţilor acestora.
  adaptare

  Adaptare activă

   
  Ne adaptăm şi perfecţionăm produsele şi tehnologiile pentru a ajuta la abordarea complexităţii bolilor, a populaţiei de pacienţi şi a condiţiilor de îngrijire medicală.
  conexiuni

  Crearea de conexiuni

   
  Ne canalizăm infrastructura şi platformele pentru a conecta echipele de îngrijire şi pentru a ajuta sistemele de îngrijire să comunice cât mai eficient posibil, pe măsură ce acestea depun eforturi privind pregătirea, răspunsul şi recuperarea.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Our site can best be viewed with the latest version of Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox.