Ce este terapia CPAP

starting treatment mh

Începeţi să trăiţi o viaţă mai fericită şi mai sănătoasă.

Aţi fost diagnosticat recent cu apnee în somn? Găsiţi resurse pentru a vă ajuta să vă adaptaţi la tratament şi să rămâneţi motivat.

 

Solicitaţi un kit cu informaţii despre apneea în somn
Solicitaţi un kit cu informaţii despre apneea în somn
Solicitaţi un kit cu informaţii despre apneea în somn

*

Contact information

* This field is mandatory
*
*
*
*
*
*
*
*
*
By specifying your reason for contact we will be able to provide you with a better service.
We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.
*
*
*

Philips apreciază şi respectă confidenţialitatea clienţilor săi. Vă puteţi retrage permisiunile în orice moment. Pentru mai multe informaţii, citiţi Politica de confidenţialitate Philips.

Ce este terapia CPAP?

 

Există mai multe tipuri de aparate pentru terapie de somn, dar aparatul CPAP (Continuous Positiv Airway Pressure - Presiune pozitivă continuă în căile aeriene) este cel mai utilizat. Un aparat CPAP trimite un flux constant de presiune prin căile aeriene în gât, pentru a vă asigura că acestea rămân deschise în timpul somnului, tratând în mod eficient pauzele spontane în respiraţie asociate cu apneea în somn.

 

Tratarea apneei în somn va avea un impact pozitiv asupra vieţii dvs., ducând la un nivel de energie ridicat, capacitate de concentrare sporită şi stare de bine generală. Începeţi să trăiţi o viaţă mai sănătoasă şi mai fericită cu terapia de somn.

CPAP
Un flux constant de presiune în căile respiratorii în gât pentru care menţine căile respiratorii deschise în timpul somnului.
Echipament CPAP

Deşi poate dura un anumit timp să vă adaptaţi la somnul cu echipamentul CPAP, există o varietate de dispozitive şi măşti care să răspundă nevoilor dvs. individuale şi care vă asigură confortul.

 

Aflaţi mai multe despre dispozitivele şi măştile CPAP