Prima dată când utilizaţi terapia pentru apneea în somn

starting treatment mh

Începeţi să trăiţi o viaţă mai fericită şi mai sănătoasă.

Aţi fost diagnosticat recent cu apnee în somn? Găsiţi resurse pentru a vă ajuta să vă adaptaţi la tratament şi să rămâneţi motivat.

 

Solicitaţi un kit cu informaţii despre apneea în somn
Solicitaţi un kit cu informaţii despre apneea în somn
Solicitaţi un kit cu informaţii despre apneea în somn

1
Select your area of interest
2
Contact details

We are always interested in engaging with you.

Let us know how we can help.

1
2
Contact details

Înţelegerea dispozitivelor şi măştilor CPAP.
 

Terapia CPAP (Continuous Positive Airway Pressure - Presiune pozitivă continuă în căile respiratorii) utilizează un dispozitiv care trimite un flux de aer prin tub către o mască de faţă, pentru a ţine căile respiratorii deschise în timpul somnului.

 

La început poate fi dificil, dar după ce vă adaptaţi la terapia de somn, veţi dormi mai bine şi veţi avea o viaţă mai sănătoasă.

 

Vizualizaţi opţiunile de echipament CPAP

Măşti
 

Există o varietate de măşti confortabile care să răspundă nevoilor dvs. individuale. Masca vă va acoperi nasul sau faţa, în funcţie de cum respiraţi în timpul nopţii. Puteţi respira natural atunci când purtaţi masca. 

Suporturi moi
 

Suporturile moi asigură confortul măştii, în timp ce formează o etanşare, astfel ca aerul din aparatul de terapie să vă menţină căile aeriene deschise. 

Suport pentru cap
 

Suportul pentru cap ţine masca stabilă în timp ce dormiţi. Strângerea excesivă a suportului pentru cap vă poate deteriora echipamentul şi poate reduce eficacitatea tratamentului dvs. 

Aparate de terapie

 

Un sistem CPAP (Continuous Positive Airway Pressure - Presiune pozitivă continuă în căile respiratorii) transmite un flux de presiune de aer în gât astfel încât căile respiratorii să rămână deschise în timp ce dormiţi.

Setări de afişare
 

Aparatele CPAP au setări diferite care permit doctorului dvs. să regleze presiunea aerului. Întotdeauna trebuie să vă asiguraţi că utilizaţi setarea specificată de doctorul dvs.

Tubul
 

Tubul transmite aer de la aparatul CPAP la mască. Este important să poziţionaţi tubul peste sau prin tăblia patului, astfel încât să nu îl strângeţi în timpul somnului.

Filtrele

Filtrele vă asigură că respiraţi numai aer curat. Unele aparate au un singur filtru, în timp ce altele includ un filtru ultra-fin suplimentar. 

Fluxul de aer
 

Aparatul CPAP împinge aerul în tub şi prin mască, pentru a ajunge în căile respiratorii. Acest lucru previne închiderea căilor aeriene şi opreşte apariţia apneei în somn.

Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.