Călătoriile pentru persoanele cu apnee în somn
hero travel

Mergeţi oriunde vă doreşte inima

Nu lăsaţi apneea în somn să vă stea în calea călătoriilor în jurul lumii.

 

We are always interested in engaging with you.

Let us know how we can help.

1
Select your area of interest
2
Contact details

CPAP şi călătoriile cu avionul 

 

Nu trebuie să renunţaţi la călătorii doar pentru că aveţi apnee în somn. În plus, întreruperea terapiei de somn pe durata călătoriilor poate duce la regres. Iată cum puteţi călători cu echipamentul dvs. pentru apnee în somn şi să nu renunţaţi la pasiunea de a explora lumea pe viu.

 

Cum puteţi zbura mai uşor cu aparatul dvs. CPAP.

 

Administraţia pentru securitatea transportului vă permite să duceţi cu dvs. aparatul CPAP prin punctele de securitate. Iată cum:

S-ar putea să fiţi nevoit să scoateţi aparatul din trusa de transport pentru scanarea cu raze X şi detectarea urmelor de exploziv.

Pentru a vă menţine aparatul CPAP curat, luaţi cu dvs. o pungă mare de plastic transparent şi puneţi aparatul în plasă înainte de a-l pune în coş.

Puteţi cere agentului pentru securitatea transportului să poarte mănuşi noi, să cureţe masa şi să utilizeze un dispozitiv nou de prelevare a probelor de exploziv înainte de a vă manipula aparatul.

Asiguraţi-vă că amplasaţi aparatul cu atenţie în geanta de transport după scanare, pentru a-l menţine curat.

Important!

 

Dacă vi se pun întrebări despre aparatul CPAP, nu uitaţi că pe partea inferioară a fiecărui aparat Philips scrie că este „echipament medical” şi „adecvat pentru utilizarea în avion”.  

Călătoriile internaţionale

 

În cazul în care călătoriţi în afara Statelor Unite, asiguraţi-vă că luaţi şi un adaptor sau un cablu de alimentare compatibil. În unele ţări se folosesc tensiuni şi prize electrice diferite. Utilizarea curentului incorect fără un adaptor vă poate avaria aparatul.

Oriunde merg, CPAP vine cu mine

„Oriunde merg, CPAP vine cu mine”

 

Vă faceţi griji în legătură cu transportul dispozitivului în timpul călătoriilor? Vedeţi ce spun utilizatorii experimentaţi despre călătorii.

 

Vedeţi testimonialele pacienţilor ca dvs.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.

Accesați un website-ul Philips Healthcare România
Please select the checkbox

Conținutul paginii următoare conține informații destinate exclusiv profesioniștilor din domeniul sănătății, întrucât se referă la produse care se încadrează în categoria dispozitivelor medicale care necesită utilizarea sau intervenția profesioniștilor din sectorul medical.

Ești o persoană care întrunește criteriile de mai sus?