Testarea pentru apnee în somn

hero diagnosis

Nu pierdeţi zile bune din cauza nopţilor rele

Aveţi simptome de apnee în somn?

 

*

Contact information

* This field is mandatory
*
*
*
*
*
*
*
*
*
By specifying your reason for contact we will be able to provide you with a better service.
We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.
*
*
*

Philips apreciază şi respectă confidenţialitatea clienţilor săi. Vă puteţi retrage permisiunile în orice moment. Pentru mai multe informaţii, citiţi Politica de confidenţialitate Philips.

La ce să mă aştept de la un test al apneei în somn

 

În urma vizitei dvs., medicul va prescrie un studiu al somnului pentru a determina dacă suferiţi de apnee în somn. Studiul este o procedură simplă şi nedureroasă, care va avea loc pe timpul nopţii într-un laborator de studiu al somnului sau la domiciliu, în funcţie de istoricul dvs. de sănătate şi de asigurare.

 

Pe scalp, frunte, bărbie, piept, picior şi degetul arătător vi se vor aplica senzori adezivi prin care se vor colecta informaţii de la creier, inimă, plămâni şi muşchi. Vi s-ar putea înfăşura benzi în jurul pieptului şi al abdomenului, pentru a măsura respiraţia. Majoritatea oamenilor adorm şi dorm fără probleme.

 

Un tehnician va colecta aceste date în timp ce dormiţi şi vă va trezi dimineaţa. Medicul dvs. va examina rezultatele şi va colabora cu dvs. pentru a elabora un plan de tratament, dacă este necesar.

 

Un studiu al somnului este primul pas spre începerea tratamentului. Tratarea apneei în somn poate duce la o viaţă mai fericită şi mai sănătoasă.

Găsiţi un laborator de studiu al somnului
La ce să vă aşteptaţi de la un studiu al somnului

„La ce să vă aşteptaţi de la un studiu al somnului”

 

Studiile somnului sunt simple şi nedureroase, iar rezultatele pot avea numeroase beneficii.