Testarea pentru apnee în somn
hero diagnosis

Nu pierdeţi zile bune din cauza nopţilor rele

Aveţi simptome de apnee în somn?

 

We are always interested in engaging with you.

Let us know how we can help.

1
Select your area of interest
2
Contact details

La ce să mă aştept de la un test al apneei în somn

 

În urma vizitei dvs., medicul va prescrie un studiu al somnului pentru a determina dacă suferiţi de apnee în somn. Studiul este o procedură simplă şi nedureroasă, care va avea loc pe timpul nopţii într-un laborator de studiu al somnului sau la domiciliu, în funcţie de istoricul dvs. de sănătate şi de asigurare.

 

Pe scalp, frunte, bărbie, piept, picior şi degetul arătător vi se vor aplica senzori adezivi prin care se vor colecta informaţii de la creier, inimă, plămâni şi muşchi. Vi s-ar putea înfăşura benzi în jurul pieptului şi al abdomenului, pentru a măsura respiraţia. Majoritatea oamenilor adorm şi dorm fără probleme.

 

Un tehnician va colecta aceste date în timp ce dormiţi şi vă va trezi dimineaţa. Medicul dvs. va examina rezultatele şi va colabora cu dvs. pentru a elabora un plan de tratament, dacă este necesar.

 

Un studiu al somnului este primul pas spre începerea tratamentului. Tratarea apneei în somn poate duce la o viaţă mai fericită şi mai sănătoasă.

Găsiţi un laborator de studiu al somnului
La ce să vă aşteptaţi de la un studiu al somnului

„La ce să vă aşteptaţi de la un studiu al somnului”

 

Studiile somnului sunt simple şi nedureroase, iar rezultatele pot avea numeroase beneficii.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.

Accesați un website-ul Philips Healthcare România
Please select the checkbox

Conținutul paginii următoare conține informații destinate exclusiv profesioniștilor din domeniul sănătății, întrucât se referă la produse care se încadrează în categoria dispozitivelor medicale care necesită utilizarea sau intervenția profesioniștilor din sectorul medical.

Ești o persoană care întrunește criteriile de mai sus?