Avent

  Philips Avent

  Sterilizator digital cu abur

  Gata odată cu dumneavoastră

  Sterilizatorul digital cu abur Philips Avent funcţionează rapid şi continuu, menţinând conţinutul steril până când ai nevoie, oferindu-ţi mai mult timp disponibil în cursul zilei. Vezi toate beneficiile

 • Gata odată cu dumneavoastră

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Gata odată cu dumneavoastră

Tehnologie avansată pentru sterilizare de 24 de ore

 • Afişaj digital avansat şi avertizoare sonore

  Afişaj digital avansat şi avertizoare sonore

  Afişajul şi avertizoarele sonore te anunţă când este finalizată sterilizarea şi cât timp vor rămâne sterile articolele. Afişajul te anunţă, de asemenea, când ai umplut sterilizatorul cu apă prea multă sau prea puţină, astfel încât poţi fi sigur întotdeauna că sterilizarea a fost finalizată cu acurateţe şi fiabilitate.

 • Conţinutul este steril şi gata de utilizare în aprox. 6 min.

  Conţinutul este steril şi gata de utilizare în aprox. 6 min.

  Avantajul sterilizării cu abur este că se face mult mai rapid (şi mai sigur) decât metoda tradiţională a fierberii sticlelor într-un vas pe plită. Sterilizatorul digital sterilizează o încărcătură completă de 6 biberoane, tetine şi capace pentru vârf în numai 6 minute.

 • Încap până la şase biberoane Philips Avent

  Încap până la şase biberoane Philips Avent

  Sterilizatorul are un design inteligent care ocupă spaţiu redus în bucătărie, dar în care încap şase biberoane Philips Avent sau două pompe de sân Philips Avent. Cele două coşuri din interior se pot cupla pentru a forma un coş pentru maşina de spălat vase, care face precurăţarea articolelor mai mici, precum suzete şi tetine, mult mai uşoară.

 • Doar adaugi apa, încarci şi selectezi modul

  Doar adaugi apa, încarci şi selectezi modul

  Pe lângă funcţionalitatea sa avansată, Sterilizatorul digital este simplu şi uşor de utilizat. Este suficient să adaugi apă, să încarci sterilizatorul cu biberoanele, accesoriile sau pompa pentru sân şi selectezi modul. Modul 1 îţi permite să rulezi un singur ciclu de sterilizare, care este util când doreşti să scoţi toate articolele odată. Modul 2 este pentru sterilizarea de 24 de ore, care este foarte comodă când doreşti să laşi articolele în sterilizator pe timpul nopţii sau când doreşti să scoţi un singur biberon pentru fiecare hrănire. Indiferent de program, acest sterilizator va face sarcina sterilizării zilnice mai uşoară.

 • Menţine conţinutul steril zi şi noapte

  Menţine conţinutul steril zi şi noapte

  Acest sterilizator avansat se asigură că ai întotdeauna un biberon steril la dispoziţie, păstrând conţinutul steril timp de 24 de ore. Acesta va resteriliza automat conţinutul la fiecare 6 ore. Cu butonul de pauză comod poţi, de asemenea, să adaugi sau să scoţi articole în orice moment şi Sterilizatorul digital va resteriliza automat conţinutul.

 • Protecţie suplimentară prin sterilizare cu abur natural

  Sterilizarea înseamnă protecţia copilului împotriva bacteriilor foarte nocive din lapte, până când sistemul său imunitar este suficient de puternic. Sterilizatorul Philips Avent utilizează metoda din spitale a sterilizării cu abur, care este rapidă, uşoară şi eficientă, fără a include substanţe chimice.

Vezi toate Specificaţile

Accesorii pentru acest produs

Vedeţi toate accesoriile
* Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos
 • Biberonul nu este inclus cu acest produs

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa