Radio original

  Radioul original

  Adoptaţi moda retro cu acest radio Philips Original. Proiectat pentru a readuce la viaţă aspectul admirat din perioada anilor '50 al radioului Phillips, acesta oferă un bas profund şi puternic prin intermediul sistemului de boxe Bass Reflex şi dispune de un afişaj LCD mare, cu fundal iluminat. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Radioul original

 • Sistemul de boxe Bass Reflex oferă un sunet de bas puternic, mai profund

  Sistemul de boxe Bass Reflex oferă un sunet de bas puternic, mai profund

  Sistemul Bass Reflex facilitează obţinerea unui bas puternic şi profund, utilizând incinte de dimensiuni mici. Se diferenţiază de sistemul convenţional printr-un tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redării frecvenţelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund şi cu mai puţine distorsiuni. Sistemul funcţionează prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. În combinaţie cu difuzorul, sistemul amplifică frecvenţele joase furnizând un bas puternic, de calitate.

 • Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Executaţi o singură conexiune şi bucuraţi-vă de toată muzica de pe dispozitive portabile şi calculatoare. Conectaţi dispozitivul la portul INTRARE-AUDIO (3,5 mm ) al setului Philips. În cazul calculatoarelor conexiunea se face de obicei de la ieşirea pentru căşti. După conectare vă puteţi bucura direct de întreaga colecţie de muzică, pe un set de difuzoare superioare. Philips oferă un sunet de calitate superioară.

 • Ecran LCD mare cu fundal iluminat pentru vizionare facilă în condiţii de iluminare redusă

  Ecran LCD mare cu fundal iluminat pentru vizionare facilă în condiţii de iluminare redusă

  Ecranul LCD cu fundal iluminat asigură o vizionare şi utilizare facile în condiţii de lumină scăzută şi oferă informaţii clare imediat.

 • Reinterpretare contemporană a designului de referinţă Philetta

  Reinterpretare contemporană a designului de referinţă Philetta

  Inspirat de radioul original din 1955 - Acest radio original duce mai departe elementele clasice ale radioului Philips legendar din 1955, cunoscut şi ca Philetta 254. La momentul apariţiei, acest radio compact uimea audienţa prin simplitatea designului, sunetul puternic şi claritatea recepţiei. Experienţa radioului Philips datează din 1927. De-a lungul anilor numeroase modele au devenit radiouri de referinţă renumite sau obiecte de colecţie.

 • Sunet stereo de înaltă calitate, pentru a savura mai bine muzica

  Sunet stereo de înaltă calitate, pentru a savura mai bine muzica

  Aceste boxe portabile duble creează o ambianţă sonoră naturală stereo când sunt plasate la distanţă, efectul fiind mai realist şi plăcut.

 • Tuner stereo FM/MW/LW

  Tuner stereo FM/MW/LW
 • Afişaj pentru ceas integrat

  Afişaj pentru ceas integrat
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa