Smartphone

  Poţi face un selfie oricând

  Cu cameră de 8 MP pe ambele părţi, Philips S396 îţi permite să faci un selfie cu mai multe opţiuni. Din acest moment, surprinde orice te impresionează şi rămâi parte din moment. Privelişti uluitoare. Întâlniri fericite. Totul în mâinile tale. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Smartphone

S396, Negru, LTE(TD/FDD)/TD-SCDMA/WCDMA/GSM CTS396BK/58 Caută produse similare

Poţi face un selfie oricând

 • SIM dual pentru 2 grupuri de contacte

  SIM dual pentru 2 grupuri de contacte

  Organizaţi-vă viaţa mai bine şi păstraţi-vă contactele separate prin utilizarea a 2 numere de telefon diferite. Cu SIM dual, nu trebuie să purtaţi două telefoane.

 • Experienţă excelentă de navigare cu TDD-LTE şi FDD-LTE

  Telefonul tău mobil Philips încorporează modul 4G dublu, care îţi permite să utilizezi Internetul mobil la viteze ameţitoare în reţelele TDD-LTE şi FDD-LTE. Acum te poţi bucura de o acoperire LTE mai amplă cu un singur telefon.

 • Android 5.1

  Pus în valoare de Android, telefonul dvs. mobil Philips vine echipat cu o platformă mobilă complet personalizabilă, deschisă unei game largi de aplicaţii şi funcţii inteligente. Găsiţi-vă PC-ul de buzunar, consola de jocuri şi telefonul, încorporate convenabil într-un singur dispozitiv.

 • Cameră frontală de 8 megapixeli pentru autoportrete şi apeluri video

  Fii în prim-planul fotografiilor distractive cu camera frontală de 8 megapixeli integrată în telefonul tău mobil Philips. Pe lângă faptul că îţi permite să faci autoportrete, această funcţie de cameră frontală îţi dă şi posibilitatea de a comunica faţă-în-faţă cu prietenii sau cu colegii în timpul apelurilor video.

 • Imagini de calitate cu ajutorul camerei principale de 8 megapixeli cu focalizare automată

  Fotografiază ca un profesionist în timp ce te deplasezi, cu ajutorul camerei principale de 8 megapixeli cu focalizare automată de pe telefonul tău mobil Philips. Surprinde momentele efemere ale vieţii - importante sau minore - la o claritate uimitoare şi mândreşte-te cu ele în faţa prietenilor şi a familiei. Astfel, nu vei rata nicio fotografie memorabilă, indiferent dacă este noapte sau zi.

 • Ecran HD IPS 5"

  Tehnologia IPS asigură o vizualizare minunată din orice unghi, în timp ce culorile vibrante şi imaginile vii redau o experienţă amplă de vizualizare. Indiferent dacă te lauzi la prieteni cu ultimele tale fotografii sau navighezi pe site-urile web preferate, ecranul de 5" îţi oferă o delectare vizuală de neegalat atunci când eşti în deplasare.

 • Confort suprem la manevrarea panoului posterior, înclinat la 63°

  Panoul posterior, înclinat la 63°, face ca telefonul să fie extrem de confortabil atunci când este ţinut în mână. Oriunde ai merge, stilul şi eleganţa extraordinară a acestuia te vor însoţi.

Vezi toate Specificaţile
 • Cardul de memorie microSD nu este inclus.
 • Disponibilitatea anumitor funcţii depinde de existenţa unui abonament valid pentru servicii de la operatorul dvs. de reţea.
 • Toate imaginile au scop informativ. Caracteristicile reale ale produsului, cum ar fi culorile telefonului şi capturile de ecran, pot fi diferite de cele ilustrate.
 • Specificaţiile indicate sunt bazate pe încărcarea iniţială completă a bateriei testată într-un laborator cu funcţiile Bluetooth şi Wi-Fi oprite. Performanţa reală va depinde de furnizorul serviciului de reţea şi de utilizare.
 • Memoria efectivă disponibilă pentru utilizatorul final poate varia în funcţie de piaţă datorită configurării prealabile.
 • Specificaţiile indicate pot suferi modificări fără aviz prealabil.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa