Telefon mobil

  De aceea este IDEAL

  Experimentează primul Smartphone cu opt nuclee şi afişaj Full HD de 6”. Dispune de un ecran unic curbat, din sticlă 2.5D, un design subţire şi o performanţă multimedia remarcabilă. Bucură-te de stilul fiecărui moment al vieţii! (212X) Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

De aceea este IDEAL

 • Muzică de înaltă fidelitate graţie unui sistem CODEC profesional

  Muzică de înaltă fidelitate graţie unui sistem CODEC profesional

  Acesta este un telefon pentru adevăratul fan al muzicii, care este dotat cu o ureche pentru muzică de înaltă fidelitate. Mulţumită unui sistem CODEC profesional încorporat, telefonul se mândreşte cu o reproducere superbă a sunetului, emiţând un sunet sentimental şi bogat pentru experienţa de ascultare supremă. Acesta are o performanţă atât de bună în redarea sunetului, încât nu vei putea să distingi vreo atenuare a basului, indiferent de volum. Constată cu uimire cât de bine sună telefonul tău.

 • Boxe stereo pentru amplificarea plăcerii tale de ascultare

  Telefonul tău mobil Philips este dotat cu boxe stereo care recreează senzaţia de percepţie naturală. Boxele emit o impresie plăcută şi naturală a sunetelor auzite din diferite direcţii, pentru o plăcere de ascultare mai mare.

 • Afişaj cu cadru îngust full HD de 6" pentru vizionări ca la cinematograf

  Lasă-te copleşit de grandoarea afişajului full HD de 6" de pe telefonul tău mobil Philips. Având culori care prind viaţă şi detalii de o claritate excepţională, lasă-te acaparat de expresivitatea bogată de pe ecranul extraordinar. Fie că eşti provocat de jocurile tale preferate, fie că savurezi ultimele fotografii şi clipuri video, ecranul de 6" îţi oferă imagini de neegalat atunci când eşti în deplasare. Mai mult, designul său cu cadru îngust cu cel mai bun raport ecran-dispozitiv îţi oferă o experienţă de vizionare inegalabilă, ca la cinematograf, atunci când eşti în deplasare.

 • O cameră excepţională 13 MP AF cu obiectiv şi bliţ F2.0

  Nu mai rata niciodată un moment perfect de imortalizat cu telefonul tău mobil Philips. Fie că fotografiezi în lumină slabă sau condiţii generale, camera foto cu focalizare automată de 13 mexapixeli, cu bliţ şi obiectiv F2.0 de pe telefonul tău va surprinde fiecare detaliu preţios. Şi asta nu este tot. Camera de pe telefon este prevăzută cu o gamă fantastică de efecte creative pentru capturi mai încântătoare. Cu diferite moduri de fotografiere, precum retuşarea automată a feţei, efectele de machiaj, imagistica la dinamică înaltă (HDR) şi fotografierea în cadre continue, eşti doar la un clic distanţă de a fi un geniu fotograf.

 • Camera frontală de 5 MP în unghiuri ample pentru autoportrete distractive

  Pune-te în primplanul fotografiilor distractive cu familia şi prietenii tăi, mulţumită camerei frontale de 5 megapixeli cu un unghi amplu de 88 de grade de pe telefonul tău mobil Philips. Dacă eşti un fan al fotografiilor selfy spontane, acest telefon este pentru tine.

 • Capac posterior premium, din piele artificială, pentru afirmare personală

  Fă o demonstraţie solidă de stil cu capacul posterior clasic şi sofisticat de pe telefonul tău mobil Philips. Învelişul de calitate, din piele artificială, te ajută nu numai să inspiri încredere, ci asigură în acelaşi timp o prindere delicată şi totodată fermă a telefonului. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să îţi faci griji în niciun moment că îţi alunecă din mâini.

 • Cea mai bună viteză cu procesorul cu opt nuclee de 1,7GHz

  Fii în fruntea tuturor cu puternicul procesor cu opt nuclee de 1,7 GHz de pe telefonul tău mobil Philips. Fără îndoială, această sursă de putere fenomenală se potriveşte perfect cu nevoile tale stringente, aşa cum nu a mai făcut-o niciun alt procesor înaintea lui - fie că te uiţi la clipuri video, că descarci pagini web sau că te implici în jocuri captivante - şi cu o calitate excepţională a imaginii de pornire. Cu viteze fulger ca aceasta, ce să nu îţi placă?

 • Şic mobil elegant şi estetic

  Ieşi în evidenţă printr-un stil senzaţional cu telefonul tău mobil Philips extrem de elegant. Având o formă uşoară şi frumos conturată, introdusă într-un cadru subţire, cu o adâncime imperceptibilă de 8,2 mm, acest telefon este o plăcere să îl ţii şi o mulţumire pentru toate simţurile tale.

Vezi toate Specificaţile
 • Cardul de memorie microSD nu este inclus.
 • Disponibilitatea anumitor funcţii depinde de existenţa unui abonament valid pentru servicii de la operatorul dvs. de reţea.
 • Toate imaginile au scop informativ. Caracteristicile reale ale produsului, cum ar fi culorile telefonului şi capturile de ecran, pot fi diferite de cele ilustrate.
 • Memoria efectivă disponibilă pentru utilizatorul final poate varia în funcţie de piaţă datorită configurării prealabile.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa