Adaptor Bluetooth®

  Conectează până la 3 smartphone-uri simultan

  Adaptorul Philips Bluetooth® cu MULTIPAIR îţi transformă sistemul de boxe Hi-Fi/PC într-un sistem audio wireless. Pur şi simplu conectează adaptorul la fluxul de muzică wireless de la maximum trei smartphone-uri, tablete şi dispozitive compatibile Bluetooth. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Adaptor Bluetooth®

Receptor de muzică prin Bluetooth®, cu MULTIPAIR, Bluetooth® aptX, AAC şi NFC, Ieşire digitală AEA2700/12 Caută produse similare

Conectează până la 3 smartphone-uri simultan

 • Schimbă muzică instant între 3 dispozitive cu MULTIPAIR

  Schimbă muzică instant între 3 dispozitive cu MULTIPAIR

  Asociază până la 3 dispozitive inteligente astfel încât să poţi transmite muzică de pe orice dispozitiv doreşti, fără să-ţi baţi capul cu dezasocierea şi reasocierea. Pentru a reda o melodie pe un dispozitiv diferit, alege-l pur şi simplu şi apasă pe redare. Melodia de pe dispozitivul original se va opri şi îi va lua locul noua melodie, perfect pentru a partaja muzică cu prietenii, la petreceri sau doar pentru a reda melodii diferite stocate pe dispozitive diferite. Lasă prietenii şi familia să se asocieze concomitent, astfel încât să poţi schimba rapid între muzica fiecăruia.

 • Transmiteţi aplicaţii de muzică de pe smatphone-ul sau tableta dvs. pe Hi-Fi

  Transmiteţi aplicaţii de muzică de pe smatphone-ul sau tableta dvs. pe Hi-Fi

  Fiecare iubitor de muzică are un serviciu de muzică sau aplicaţii de radio online pe dispozitivele sale mobile. Acum le puteţi reda direct pe sistemul dvs. Hi-Fi.

 • Streaming de muzică Bluetooth® (aptX® şi AAC) de înaltă fidelitate

  Streaming de muzică Bluetooth® (aptX® şi AAC) de înaltă fidelitate

  Cu tehnologia avansată, sunetul transmis prin Bluetooth® este adus la un nou nivel. Redarea audio standard prin Bluetooth® utilizează codecul SBC, care este conceput pentru transmisii audio simple, lăsând ascultătorii adesea dezamăgiţi şi nemulţumiţi. Cu toate acestea, adaptorul Hi-Fi este echipat cu tehnologia wireless Bluetooth® (aptX® şi AAC) de înaltă fidelitate - oferindu-vă un sunet bogat, puternic şi de o claritate excepţională. Compatibil cu cele mai recente smartphone-uri, tablete şi alte dispozitive Android™ şi Apple iOS, Philips oferă acum calitatea audio pe care v-o doriţi. Muzica wireless nu a sunat niciodată atât de bine.

 • Se conectează la aproape orice sistem de difuzoare Hi-Fi sau PC

  Se conectează la aproape orice sistem de difuzoare Hi-Fi sau PC

  Poţi conecta adaptorul Bluetooth® Hi-Fi la aproape orice sistem de boxe Hi-Fi sau de PC folosind mufa analogă standard RCA sau cea de 3,5 mm.

 • Asociere Bluetooth® printr-o singură atingere, de la NFC

  Asociere Bluetooth® printr-o singură atingere, de la NFC

  Sincronizaţi dispozitive Bluetooth® cu uşurinţă, cu tehnologia NFC (Near Field Communications), dintr-o singură atingere. Este suficient să atingeţi smartphone-ul sau tableta cu funcţia NFC activată în zona NFC a unei boxe pentru a porni boxa, a iniţia sincronizarea Bluetooth® şi streaming-ul de muzică.

 • Design compact şi fin

  Design compact şi fin

  Adaptorul cu Bluetooth® Hi-Fi oferă un design compact şi elegant, ce arată perfect în reţeaua dvs. preferată Hi-Fi.

 • Funcţionează cu orice smartphone sau tabletă cu Bluetooth®

  Funcţionează cu orice smartphone sau tabletă cu Bluetooth®

  Adaptorul cu Bluetooth® Hi-Fi funcţionează cu telefoane şi tablete cu Bluetooth® activat. Doar porniţi Bluetooth®-ul, conectaţi-vă la adaptorul Hi-Fi şi redaţi muzică de pe smartphone-ul/tableta dvs. pe Hi-Fi.

 • Plug and play pentru utilizare uşoară.

  Adaptorul Bluetooth® Hi-Fi se conectează imediat la reţeaua dvs. preferată Hi-Fi. Este suficient să îl conectaţi la RCA sau la mufe de 3,5 mm şi puteţi reda muzică de pe smartphone sau tabletă pe sistemul Hi-Fi.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa