Monitor LCD 5K cu tehnologia PerfectKolor

  Detalii şi claritate precise

  Vezi detaliile în toată splendoarea lor cu noul monitor 5K UHD Philips. 14,7 milioane de pixeli oferă imagini cu o claritate excepţională pentru o muncă detaliată. Tehnologia PerfectKolor asigură culori precise şi stabile de fiecare dată. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Brilliance Monitor LCD 5K cu tehnologia PerfectKolor

P Line, 27" (68, 6 cm), 5K UHD (5120 x 2880) 275P4VYKEB/00 Caută produse similare

Detalii şi claritate precise

cu rezoluţie 5K UHD UltraClear

 • Rezoluţie 5K Ultra HD (5120 x 2880), pentru imagini ultra-clare

  Rezoluţie 5K Ultra HD (5120 x 2880), pentru imagini ultra-clare

  14,7 milioane de pixeli, pentru imagini incredibil de clare şi de detaliate. Cu rezoluţia 5K Ultra HD, de patru ori mai mare decât Quad HD, vei vedea detalii imposibil de observat până acum.

 • Tehnologie extralată PLS LED pentru acurateţea culorilor şi a imaginii

  Tehnologie extralată PLS LED pentru acurateţea culorilor şi a imaginii

  Afişajele PLS utilizează o tehnologie avansată care vă oferă unghiuri extralargi de vizualizare de 178/178 de grade, făcând posibilă vizualizarea afişajului din aproape orice unghi – chiar şi în modul pivot la 90 de grade! Spre deosebire de panourile TN standard, afişajele PLS vă oferă imagini remarcabil de clare în culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme şi pentru navigarea pe Web, dar şi pentru aplicaţii profesionale care necesită un nivel înalt de acurateţe a culorilor şi luminozitate uniformă în orice moment.

 • Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii

  Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii

  Datorită modului în care luminozitatea este controlată în ecranele cu LED-uri şi iluminare de fundal, unii utilizatori experimentează scintilaţii pe ecranele lor, ceea ce cauzează oboseala ochilor. Tehnologia fără scintilaţii de la Philips aplică o nouă soluţie pentru a regla luminozitatea şi a reduce şi mai mult scintilaţiile pentru o vizualizare mai confortabilă.

 • Standarde pro color 99% AdobeRGB, 100% sRGB

  Standarde pro color 99% AdobeRGB, 100% sRGB

  Culoarea perfectă poate fi recunoscută pe loc. Aceste monitoare sunt fabricate cu panouri de înaltă calitate, reuşind să afişeze culori perfecte din orice unghi. Culorile afişate de acest monitor sunt conforme cu cele impuse de standardele profesionale: 99% Adobe RGB şi 100% sRGB. Datorită calibrării din fabrică, culorile sunt apropiate de perfecţiune de la bun început, oferind astfel utilizatorului un plus de încredere. În plus, cu ajutorul reglajelor personalizate pe şase axe, culorile pot fi ajustate cu exactitate la standardul dorit. Economiseşte timp şi bani cu monitoarele Philips cu tehnologia PerfectKolor.

 • 1,074 miliarde culori pentru gradaţii şi detalii uniforme de culoare

  1,074 miliarde culori pentru gradaţii şi detalii uniforme de culoare

  Afişajul de 10 biţi oferă o profunzime bogată de culoare cu 1,074 miliarde de culori şi procesare internă de 12 biţi pentru recrearea culorilor uniforme, naturale fără gradaţii şi dungi de culori.

 • SmartUniformity pentru imagini coerente

  SmartUniformity pentru imagini coerente

  Fluctuaţiile de luminozitate şi culoare pe ecranele LCD reprezintă un fenomen obişnuit. Modul Philips SmartUniformity redă imagini precise sub aspectul luminozităţii; ceea ce este esenţial pentru fotografie, design şi imprimare. Având o metrică de culoare pentru evaluarea preciziei culorii, acest mod este calibrat pentru a asigura o uniformitate luminoasă medie de peste 95%. Prin selecţia acestui mod, se produc imagini uniforme şi clare.

 • SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple

  SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple

  SmartErgoBase este o bază de monitor ce permite reglarea ergonomică a ecranului şi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălţimii, înclinării şi rotirii permit obţinerea rapidă a poziţiei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru şi permite gestionarea cablurilor, reducând „păienjenişul” de cabluri şi păstrând aspectul profesional al biroului.

 • Cameră web cu microfon pentru a vă conecta şi a colabora

  Camera Web şi microfonul încorporate vă permit să vă vedeţi colegii şi clienţii şi să comunicaţi cu aceştia. Această soluţie simplă vă permite să colaboraţi şi să partajaţi, economisind timp preţios şi cheltuieli legate de deplasare.

 • Boxe stereo integrate pentru multimedia

  O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcţie de model şi design.

 • USB 3.0 permite transferuri rapide de date şi încărcarea smartphone-urilor

  Tehnologia USB 3.0 super-rapidă utilizează o rată de transfer de 5 gbiţi/s, care este de aproape 10 ori mai rapidă decât USB 2.0 standard, reducând timpul dedicat transferului de date şi ajutându-vă să economisiţi timp şi bani. Cu o lăţime mai mare de bandă, rate de transfer super-rapide, o mai bună gestionare a puterii şi performanţe generale superioare, USB 3.0 stabileşte cel mai recent standard global, permiţându-vă să utilizaţi dispozitive de stocare cu capacitate mare. Tehnologia Sync-N-Go se asigură că nu va mai trebui să aşteptaţi să se elibereze lăţime de bandă. Investiţia dvs. în dispozitivele cu USB 2.0 este protejată, deoarece este compatibilă cu versiunile mai vechi.

Vezi toate Specificaţile
 • Timpul de răspuns Smart are valoare optimă atât pentru testele GtG, cât şi pentru GtG (BW).
 • Încărcare rapidă prin BC 1.2 standard
 • Sunt necesare două cabluri DisplayPort, de la o placă grafică compatibilă la monitor, pentru a putea afişa rezoluţia 5120 x 2880.
 • Doar următoarele plăci grafice NVIDIA sunt compatibile cu acest monitor la rezoluţia 5120 x 2880: GeForce: GTX980, Quadro: K2200, K4200, K5200.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa