1
Soluţii de semnalizare

Afişaj E-Line

  Afişaj E-Line

  Conectaţi-vă permanent cu publicul

  Cu acest afișaj ultrasubţire pentru soluţii de semnalizare vă veţi bucura de toate beneficiile conectivităţii de ultimă generaţie şi de posibilităţile de gestionare a conţinutului, asigurându-vă în acelaşi timp că prin administrarea de la distanţă beneficiaţi de cel mai scăzut cost de exploatare. Vezi toate beneficiile

  Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Conectaţi-vă permanent cu publicul

Cu acest afișaj ultrasubţire pentru soluţii de semnalizare vă veţi bucura de toate beneficiile conectivităţii de ultimă generaţie şi de posibilităţile de gestionare a conţinutului, asigurându-vă în acelaşi timp că prin administrarea de la distanţă beneficiaţi de cel mai scăzut cost de exploatare. Vezi toate beneficiile

Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Signage Solutions Afişaj E-Line

47", Iluminare de fundal edge LED, Full HD BDL4765EL/00 Caută produse similare

Conectaţi-vă permanent cu publicul

Cu colecţia inteligentă compatibilă cu tehnologiile viitoare

 • Gestionaţi şi controlaţi reţeaua dvs. de la distanţă, prin SmartControl

  Gestionaţi şi controlaţi reţeaua dvs. de la distanţă, prin SmartControl

  SmartControl îţi permite să controlezi şi să gestionezi de la distanţă reţeaua ta de afişaje, prin RJ45 şi RS232C. Reglează fin cu uşurinţă toate setările de afișare, inclusiv rezoluţia, luminozitatea, contrastul şi clonarea setărilor tale pentru întreaga reţea.

 • Gestionare de conţinut gratuită şi uşor de utilizat cu SmartCMS

  Gestionare de conţinut gratuită şi uşor de utilizat cu SmartCMS

  Sistem de gestionare de conţinut gratuit şi uşor de utilizat care funcţionează exclusiv cu afişajele de soluţii de semnalizare Philips, pentru gestionarea conţinutului dvs. digital de semnalizare. Cu SmartCMS, puteţi crea şi programa propriul conţinut timp de 24 ore în fiecare zi. Creaţi reţeaua, concepeţi conţinutul, programaţi lista de redare şi sunteţi gata de redare!

 • Conectaţi şi controlaţi conţinutul dvs. prin cloud cu HTML5

  Conectaţi şi controlaţi conţinutul dvs. prin cloud cu HTML5

  Conectaţi şi controlaţi conţinutul dvs. prin cloud cu browser-ul HTML5 integrat. Concepeţi conţinutul dvs. de semnalizare online şi conectaţi-l cu un afişaj sau cu reţeaua dvs. completă. Introduceţi un cablu de internet RJ45 pentru conexiune la reţea, conectaţi afişajul cu adresa URL dedicată şi sunteţi gata să redaţi conţinutul dvs. pe bază de cloud.

 • Păstrează-ţi conţinutul în ordine cu Failover

  Păstrează-ţi conţinutul în ordine cu Failover

  Păstrarea conţinutului în ordine este critică pentru aplicaţiile comerciale solicitante. Deşi este puţin probabil să te confrunţi cu pierderea totală a conţinutului, FailOver furnizează protecţie 24/7 cu o tehnologie revoluţionară care redă pe ecran conţinutul salvat în copie de rezervă în cazul defectări playerului media. FailOver intervine automat în momentul întreruperii tensiunii de intrare primare. Pur şi simplu selectează o conexiune de intrare primară şi o conexiune Failover şi eşti pregătit(ă) pentru protecţie instantanee.

 • Creaţi o agendă de redare pentru ceea ce doriţi, când doriţi cu SmartPlayer

  Creaţi o agendă de redare pentru ceea ce doriţi, când doriţi cu SmartPlayer

  Transformă USB-ul într-un veritabil dispozitiv de semnalizare convenabil. Salvează conţinutul (video, audio, foto) pe USB şi conectează-l la afişaj. Creează o listă de redare şi programează conţinutul prin intermediul meniului de pe ecran şi bucură-te oricând şi oriunde de o listă de melodii creată chiar de tine.

 • SmartPower pentru economisirea energiei

  SmartPower pentru economisirea energiei

  Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată şi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% şi, implicit, a costurilor.

 • Conceput pentru funcţionare 24/7

  Conceput pentru funcţionare 24/7

  Deoarece companiile nu iau niciodată pauză, afişajele noastre de semnalizare sunt proiectate pentru utilizare permanentă. Profitând de componentele de calitate superioară pentru a asigura un nivel înalt de calitate, vă puteţi baza pe această gamă de modele pentru fiabilitate completă permanentă.

 • Tehnologie Full HD LED pentru imagini strălucitoare

  LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă şi constantă mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu conţin mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare şi scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.

 • Tehnologie extralată IPS pentru acurateţea culorilor şi a imaginii

  Afişajele Philips IPS utilizează o tehnologie avansată care vă oferă unghiuri de vizualizare extra-largi de 178/178 de grade, făcând posibilă vizualizarea afişajului din aproape orice unghi - chiar şi în modul portret. Afişajele IPS vă oferă imagini remarcabil de clare în culori vii, adecvate în mod special pentru monitoare de perete profesionale şi aplicaţiile panourilor de afişare a meniurilor care necesită în permanenţă acurateţea culorilor şi luminozitate consecventă.

 • Slot OPS opţional

  Open Pluggable Specification este un slot standard la care puteţi adăuga un player media compatibil cu OPS. Acest lucru vă oferă abilitatea de a vă îmbunătăţi sau de a modifica echipamentele hardware, oricând aveţi nevoie. Transformarea afişajului dvs. într-o soluţie de semnalizare digitală multifuncțională este acum simplitatea personificată.

 • Conectaţi afişajul şi partajaţi cu DLNA

  Partajaţi şi transmiteţi conţinut de pe dispozitivul mobil sau playerul media pe afişaj, cu toate dispozitivele media compatibile cu DLNA. Conectaţi fiecare dispozitiv cu un cablu Ethernet şi gestionaţi conţinutul în timp real în reţeaua locală. Conectaţi doar afişajul şi începeţi partajarea.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa