1

Monitor LCD

    -{discount-percentage}%

    Monitor LCD

    Uimitoare calitate a imaginii,

    Transmiteţi mesaje de marketing cu o limpezime de cristal chiar şi în locurile expuse la soare sau în condiţii de luminozitate ridicată. Afişajul LCD de 1500 nit vă aduce imagini de o calitate incredibilă aproape oriunde s-ar afla. Vezi toate beneficiile

    Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Uimitoare calitate a imaginii,

Transmiteţi mesaje de marketing cu o limpezime de cristal chiar şi în locurile expuse la soare sau în condiţii de luminozitate ridicată. Afişajul LCD de 1500 nit vă aduce imagini de o calitate incredibilă aproape oriunde s-ar afla. Vezi toate beneficiile

Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Monitor LCD

117 cm (46"), Multimedia, Full HD BDL4651VH/00 Caută produse similare

Uimitoare calitate a imaginii,

chiar şi în locurile cu luminozitate ambientală ridicată

SmartPower pentru economisirea energiei

SmartPower pentru economisirea energiei

Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată şi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% şi, implicit, a costurilor.

Imagine strălucitoare, chiar şi în lumină naturală

Beneficiază de o experienţă vizuală excelentă, chiar şi în zonele aflate în lumina directă a soarelui, datorită panoului cu o luminozitate de 1500 nit. Luminozitatea ridicată oferă o serie largă de noi posibilităţi de implementare, în special în locaţiile care au niveluri ridicate de lumină ambiantă, oferind imagini foarte clare în aproape toate locaţiile în care luminozitatea ambiantă este o problemă. Cu toate acestea, este vital să te asiguri că afişajul este tratat termic într-o incintă cu aer condiţionat pentru astfel de instalări. Pentru detalii despre condiţiile de funcţionare, te rugăm să consulţi manualul de utilizare.

Ideal pentru aplicaţii expuse la lumina solară

Cu un panou cu luminozitate extrem de ridicată, acest model este ideal pentru instalări în toate tipurile de medii, chiar şi cu expunere la lumina directă a soarelui. Cu toate acestea, este vital să vă asiguraţi că afişajul este tratat termic într-o incintă cu aer condiţionat pentru astfel de instalări pentru a asigura absenţa petelor negre de pe panou.

Design cu ramă subţire pentru un aspect elegant

Un design cu ramă subţire aduce un aspect elegant unui afişaj public pentru a se potrivi în mod plăcut în orice mediu. Mai mult, acest design face afişajul ideal pentru pereţii de monitoare video.

Luminozitatea se reglează automat în funcţie de mediu

Setările afişajului se reglează pentru a corespunde luminii ambientale fără intervenţia utilizatorului.

Ecran LCD Full HD, 1920x1080 pixeli

Acest ecran are o rezoluţie denumită Full HD. Tehnologia de ultimă oră pentru ecrane LCD oferă o rezoluţie panoramică de 1080 de linii cu scanare progresivă, fiecare având 1920 de pixeli. Astfel se pot obţine imagini de înaltă calitate, din semnal HD cu până la 1080 de linii. Culorile intense, imaginea fără scintilaţii, luminozitatea optimă şi contrastul ridicat vă vor oferi o experienţă de vizionare de neuitat.

Respectă standardele RoHS pentru protecţia mediului

Produsele de afişare Philips sunt concepute şi fabricate în conformitate cu reglementările stricte privind substanţele periculoase (RoHS) care limitează utilizarea plumbului şi a altor substanţe toxice care pot afecta sănătatea şi mediul înconjurător.

Senzorul de temperatură măsoară starea

Acest afişaj public conţine un senzor de temperatură pentru a monitoriza starea internă. În cazul în care temperatura internă depăşeşte pragul presetat, se activează automat două ventilatoare interne pentru a răci afişajul la condiţiile normale.

Inserţie inteligentă în capacul din spate pentru a monta un PC mic

PC-urile profesionale fac parte din majoritatea instalaţiilor publice de semnalizare. Adesea, acestea adaugă profunzime suplimentară afişării şi cauzează o mare dezordine a cablurilor. Aşa că am proiectat acest afişaj cu inserţie inteligentă în capacul posterior, care este ideală pentru integrarea unui mic PC profesional. În plus, sistemul de management al cablurilor oferă o soluţie grozavă pentru a vă menţine cablurile ordonate şi cu aspect profesional.

Funcţia zoom îmbunătăţită acceptă aplicarea pe un perete de monitoare

Funcţia de zoom intern permite implementarea uşoară a unui perete de monitoare video, fără nevoia achiziţionării unor echipamente externe costisitoare. Capabil de mai multe configuraţii diferite, crearea unui perete video extraordinar a devenit simplitate pură.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa