1
Soluţii de semnalizare

Tablă interactivă

  Tablă interactivă

  Oferă un nivel mai ridicat de interacţiune

  Apropie-te mai mult ca niciodată de public. Rapidă, precisă şi extrem de durabilă, tabla noastră interactivă de 75 inchi are o performanţă ridicată, egalată de fiabilitatea şi funcţionalitatea excelente. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Oferă un nivel mai ridicat de interacţiune

Apropie-te mai mult ca niciodată de public. Rapidă, precisă şi extrem de durabilă, tabla noastră interactivă de 75 inchi are o performanţă ridicată, egalată de fiabilitatea şi funcţionalitatea excelente. Vezi toate beneficiile

NOU

Signage Solutions Tablă interactivă

75", Dotat cu Android, Multi-touch 75BDL3151T/00 Caută produse similare

Oferă un nivel mai ridicat de interacţiune

cu puncte de atingere multiple şi rezoluţie 4K UHD

 • Experimentează o interacţiune uimitoare cu puncte de atingere multiple

  Experimentează o interacţiune uimitoare cu puncte de atingere multiple

  Un nou nivel de interacţiune este acum disponibil graţie tehnologiei de contact integrate. Mai multă flexibilitate şi performanţă optimă a punctelor tactile simultan îmbinate cu oportunităţile excelente de operabilitate pentru a-ţi oferi interacţiunea supremă cu utilizatorul. Afişajele cu puncte de atingere multiple dispun de recunoaştere tactilă automată. Conectorul USB este conform HID, oferind cu adevărat o funcţionare plug-and-play.

 • SmartPower pentru economisirea energiei

  SmartPower pentru economisirea energiei

  Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată şi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% şi, implicit, a costurilor.

 • Salvează şi redă conţinutul cu memoria internă

  Salvează şi redă conţinutul cu memoria internă

  Salvează şi redă conţinutul cu memoria internă. Încarcă fişierele media pe afişaj şi redă conţinutul imediat. Fiind compatibilă cu browserul intern, aceasta serveşte ca memorie cache pentru redarea conţinutului online. În cazul unei erori de reţea, memoria internă continuă redarea de conţinut, redând versiunea din cache a conţinutului şi asigurând accesul la fişierele media, chiar dacă nu există conexiune la reţea.

 • CMND: preia controlul afişajelor

  CMND: preia controlul afişajelor

  O platformă robustă de gestionare a afişajelor, CMND îţi readuce puterea în mâini. Actualizează şi gestionează conţinut cu CMND & Create sau controlează-ţi setările cu CMND & Control. Totul este posibil cu CMND.

 • Tablă interactivă integrată

  Îmbunătăţeşte procesul de învăţare, participarea şi colaborarea în sala de clasă cu afişajul nostru cu atingeri multiple de 75 de inchi cu tablă interactivă integrată. Comută fără probleme între scris, desenat, materiale video, prezentări şi internet.

 • Android: rulează-ţi propria aplicaţie sau alege să rulezi aplicaţia preferată

  Cu Android integrat în afişajul tactil, poţi să lucrezi cu cel mai dezvoltat sistem de operare de pe planetă şi să salvezi propria aplicaţia direct pe afişaj. Acesta înseamnă şi că aplicaţiile încorporate, precum browserul, sunt compatibile cu funcţia tactilă încă de la început. Conectează doar cablul de alimentare şi dispui imediat de interactivitate. Poţi să foloseşti totodată planificatorul integrat pentru a-ţi programa aplicaţiile şi conţinutul în funcţie de momentul zilei. În plus, folosind funcţia de orientare automată, comutarea de la formatul portret la peisaj este la fel de uşoară ca întoarcerea afişajului.

 • Sticlă antireflex, cu paralaxă optică scăzută

  Cu acest afişaj tactil integrat, sticla antireflex cu paralaxă optică scăzută permite cea mai captivantă experienţă tactilă. Fără distorsiuni sau cu distorsiuni reduse şi cu reflexie scăzută pe afişaj, imaginile sunt de o calitate impecabilă, cu culori pure şi cu claritate extraordinară.

 • 4K Ultra HD: rezoluţie cum nu ai mai întâlnit niciodată

  Vizionează soluţiile tale de semnalizare aşa cum nu ai mai făcut-o niciodată, graţie rezoluţiei de patru ori mai mari decât în cazul unui afişaj convenţional Full HD. Rezoluţia de 3840 x 2160 pixeli oferă o imagine atât de rafinată şi plină de viaţă, încât este o fereastră către o nouă lume.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa