1
Soluţii de semnalizare

Afişaj H-Line

  Afişaj H-Line

  Captivaţi-vă audienţa

  Vizionează-ţi conţinutul aşa cum nu ai mai făcut-o până acum, graţie unei rezoluţii de patru ori mai mari decât a unui afişaj convenţional. Acest afişaj extrem de mare, de 75”, oferă o imagine la 3840 x 2160 pixeli, atât de rafinată şi de realistă, încât este o fereastră spre o lume nouă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Captivaţi-vă audienţa

Vizionează-ţi conţinutul aşa cum nu ai mai făcut-o până acum, graţie unei rezoluţii de patru ori mai mari decât a unui afişaj convenţional. Acest afişaj extrem de mare, de 75”, oferă o imagine la 3840 x 2160 pixeli, atât de rafinată şi de realistă, încât este o fereastră spre o lume nouă. Vezi toate beneficiile

Signage Solutions Afişaj H-Line

75", 3000 cd/m², Ultra HD 75BDL3003H/00 Caută produse similare

Captivaţi-vă audienţa

Cu experienţa unui ecran de dimensiuni extrem de mari

 • Redă conţinut din 4 intrări separate cu ajutorul tehnologiei Quad Viewer

  Redă conţinut din 4 intrări separate cu ajutorul tehnologiei Quad Viewer

  Beneficiază de un plus de flexibilitate în privinţa conţinutului redat pe ecranul tău. Având posibilitatea de a reda conţinut din până la 4 intrări separate, pe acelaşi ecran, tehnologia QuadViewer este ideală pentru camere de control, medii corporative şi săli de întâlniri.

 • CMND: preia controlul afişajelor

  CMND: preia controlul afişajelor

  O platformă robustă de gestionare a afişajelor, CMND îţi readuce puterea în mâini. Actualizează şi gestionează conţinut cu CMND & Create sau controlează-ţi setările cu CMND & Control. Totul este posibil cu CMND.

 • Inserţie OPS opţională pentru a crea o soluţie all-in-one

  Inserţie OPS opţională pentru a crea o soluţie all-in-one

  Transformă-ţi afişajul într-o soluţie de semnalizare digitală all-in-one şi creează o reţea de afişaje care este conectată, inteligentă şi sigură. Open Pluggable Specification (OPS) este un slot standard industrial în care poţi adăuga un player media standardizat OPS. Această soluţie fără cablu îţi oferă posibilitatea de a instala, utiliza şi menţine echipamentele hardware oricând ai nevoie.

 • Păstrează-ţi conţinutul în ordine cu Failover

  Păstrează-ţi conţinutul în ordine cu Failover

  Păstrarea conţinutului în ordine este critică pentru aplicaţiile comerciale solicitante. Deşi este puţin probabil să te confrunţi cu pierderea totală a conţinutului, Failover furnizează protecţie conţinutului cu o tehnologie revoluţionară care redă pe ecran conţinutul salvat în copie de rezervă în cazul defectări playerului media. Failover intervine automat în momentul întreruperii tensiunii de intrare principale. Pur şi simplu selectează o conexiune de intrare principală şi o conexiune Failover şi eşti gata pentru protecţie instantanee.

 • SmartPower pentru economisirea energiei

  SmartPower pentru economisirea energiei

  Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată şi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% şi, implicit, a costurilor.

 • Luminozitate de 3000 nit pentru aplicaţiile cu lumină ambiantă puternică

  Beneficiază de o experienţă vizuală excelentă, chiar şi în zonele aflate în lumina directă a soarelui, datorită panoului cu o luminozitate de 3000 nit. Luminozitatea puternică oferă o serie largă de noi posibilităţi de implementare, în special în locaţiile care au niveluri ridicate de lumină ambiantă, oferind imagini foarte clare în toate locaţiile în care luminozitatea ambiantă este o problemă.

 • 4K Ultra HD: rezoluţie cum nu ai mai întâlnit niciodată

  Vizionează soluţiile tale de semnalizare aşa cum nu ai mai făcut-o niciodată, graţie rezoluţiei de patru ori mai mari decât în cazul unui afişaj convenţional Full HD. Rezoluţia de 3840 x 2160 pixeli oferă o imagine atât de rafinată şi plină de viaţă, încât este o fereastră către o nouă lume.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa