1
Soluţii de semnalizare

Afişaj cu atingeri multiple

    Afişaj cu atingeri multiple

    Oferă un nivel mai ridicat de interacţiune

    Apropie-te mai mult ca niciodată de public. Rapide, precise şi extrem de durabile, ecranele noastre cu atingeri multiple au o performanţă ridicată, egalată de fiabilitatea şi funcţionalitatea lor excelente. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Signage Solutions Afişaj cu atingeri multiple

65", Dotat cu Android, Multi-touch 65BDL3052T/00 Caută produse similare

Oferă un nivel mai ridicat de interacţiune

cu puncte de atingere multiple şi rezoluţie 4K UHD

  • Experimentează o interacţiune uimitoare cu puncte de atingere multiple

    Experimentează o interacţiune uimitoare cu puncte de atingere multiple

    Un nou nivel de interacţiune este acum disponibil graţie tehnologiei de contact integrate. Mai multă flexibilitate şi performanţă optimă a punctelor tactile simultan îmbinate cu oportunităţile excelente de operabilitate pentru a-ţi oferi interacţiunea supremă cu utilizatorul. Afişajele cu puncte de atingere multiple dispun de recunoaştere tactilă automată. Conectorul USB este conform HID, oferind cu adevărat o funcţionare plug-and-play.

  • SmartPower pentru economisirea energiei

    SmartPower pentru economisirea energiei

    Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată şi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% şi, implicit, a costurilor.

  • Salvează şi redă conţinutul cu memoria internă

    Salvează şi redă conţinutul cu memoria internă

    Salvează şi redă conţinutul cu memoria internă. Încarcă fişierele media pe afişaj şi redă conţinutul imediat. Fiind compatibilă cu browserul intern, aceasta serveşte ca memorie cache pentru redarea conţinutului online. În cazul unei erori de reţea, memoria internă continuă redarea de conţinut, redând versiunea din cache a conţinutului şi asigurând accesul la fişierele media, chiar dacă nu există conexiune la reţea.

  • CMND: preia controlul afişajelor

    CMND: preia controlul afişajelor

    O platformă robustă de gestionare a afişajelor, CMND îţi readuce puterea în mâini. Actualizează şi gestionează conţinut cu CMND & Create sau controlează-ţi setările cu CMND & Control. Totul este posibil cu CMND.

  • Android: rulează-ţi propria aplicaţie sau alege să rulezi aplicaţia preferată

    Cu Android integrat în afişajul tactil, poţi să lucrezi cu cel mai dezvoltat sistem de operare de pe planetă şi să salvezi propria aplicaţia direct pe afişaj. Acesta înseamnă şi că aplicaţiile încorporate, precum browserul, sunt compatibile cu funcţia tactilă încă de la început. Conectează doar cablul de alimentare şi dispui imediat de interactivitate. Poţi să foloseşti totodată planificatorul integrat pentru a-ţi programa aplicaţiile şi conţinutul în funcţie de momentul zilei. În plus, folosind funcţia de orientare automată, comutarea de la formatul portret la peisaj este la fel de uşoară ca întoarcerea afişajului.

  • 4K Ultra HD: rezoluţie cum nu ai mai întâlnit niciodată

    Vizionează soluţiile tale de semnalizare aşa cum nu ai mai făcut-o niciodată, graţie rezoluţiei de patru ori mai mari decât în cazul unui afişaj convenţional Full HD. Rezoluţia de 3840 x 2160 pixeli oferă o imagine atât de rafinată şi plină de viaţă, încât este o fereastră către o nouă lume.

  • Sticlă antireflex, cu paralaxă optică scăzută

    Cu acest afişaj tactil integrat, sticla antireflex cu paralaxă optică scăzută permite cea mai captivantă experienţă tactilă. Fără distorsiuni sau cu distorsiuni reduse şi cu reflexie scăzută pe afişaj, imaginile sunt de o calitate impecabilă, cu culori pure şi cu claritate extraordinară.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa