1
Soluţii de semnalizare

Afişaj cu LED-uri

  Afişaj cu LED-uri

  Uimeşte-ţi publicul

  Comunică-ţi mesajul cu un perete de monitoare LED cu impact maxim. Având un design multifuncţional simplu de implementat, o luminozitate ridicată şi tranziţii uniforme, aceste afişaje cu LED-uri pot fi folosite în implementări de dimensiuni mici sau mari. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Uimeşte-ţi publicul

Comunică-ţi mesajul cu un perete de monitoare LED cu impact maxim. Având un design multifuncţional simplu de implementat, o luminozitate ridicată şi tranziţii uniforme, aceste afişaje cu LED-uri pot fi folosite în implementări de dimensiuni mici sau mari. Vezi toate beneficiile

Signage Solutions Afişaj cu LED-uri

55", Direct View LED 55BDL9025L/00 Caută produse similare

Uimeşte-ţi publicul

cu afişaje cu LED-uri uniforme, cu distanţă mică între pixeli

 • SmartPower pentru economisirea energiei

  SmartPower pentru economisirea energiei

  Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată şi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% şi, implicit, a costurilor.

 • Proiectat pentru funcţionare non-stop şi cea mai mare precizie

  Deoarece companiile nu iau niciodată pauză, afişajele noastre de semnalizare sunt proiectate pentru utilizare nonstop, pentru cea mai mare precizie şi medii critice. Profitând de componentele de calitate superioară pentru a asigura un nivel înalt de calitate, te poţi baza pe această gamă de modele pentru fiabilitate completă permanentă.

 • Rată de reîmprospătare ultraridicată

  Cu o rată de împrospătare ultraridicată, afişajele cu LED-uri Philips prezintă cel mai curat şi mai uniform conţinut. Aceasta garantează transmisii live ale evenimentelor şi ale meciurilor extrem de uniforme, cu pâlpâire redusă sau chiar fără pâlpâire, chiar şi în cazul funcţionării neîntrerupte.

 • LED-uri TrueBlack pentru contrast îmbunătăţit şi culori deosebite

  Folosind tehnologie de ultimă generaţie, LED-urile Philips TrueBlack asigură contrast suprem şi cele mai intense niveluri de negru. Aceasta înseamnă culori mai uniforme şi totodată mai vii.

 • Instalare simplificată cu EasyInstall

  Afişajele cu LED-uri Philips cu EasyInstall sunt concepute pentru a simplifica instalarea şi întreţinerea. Cu o carcasă subţire de 54”, compatibilitate cu rezoluţiile utilizate cel mai frecvent şi un design uniform, instalarea este extrem de simplă. În plus, graţie ciclului extins de funcţionare, este asigurată funcţionarea continuă, chiar şi pentru cele mai solicitante aplicaţii.

 • Etalează pereţi de monitoare uniformi, fără rame

  Optimizaţi pentru expunere maximă, pereţii de monitoare LED ZeroBezel oferă o soluţie de primă clasă. Cu tranziţii complet uniforme între afişajele cu LED-uri, scalabilitatea este extrem de simplă şi poţi să faci cu uşurinţă trecerea la rezoluţie Full HD.

 • Conectare în serie prin HDMI

  Creează un perete de monitoare digital prin conectare în serie prin HDMI. Nu trebuie decât să conectezi portul de ieşire HDMI la intrarea HDMI a altui ecran pentru a crea cea mai uimitoare experienţă a unui perete de monitoare.

 • Controler video încorporat inclus

  Graţie controlerului video încorporat, nu mai este nevoie de o comandă suplimentară a afişajului cu LED-uri.

 • Dezvoltat pentru camera de comandă şi activităţi de transmisie

  Afişajele cu LED-uri Philips sunt dezvoltate special pentru camere de comandă şi activităţi de transmisie.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa