1
Hotel TV

LED TV profesional

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/19hfl2819p_12/19hfl2819p_12_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  LED TV profesional

  Valoare deosebită într-un design modern

  Cu acest televizor economic LED destinat industriei hoteliere, te vei bucura de instalare eficientă prin clonare USB şi caracteristici dedicate industriei hoteliere, precum blocarea meniului şi a comenzilor. Vezi toate beneficiile

  Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Valoare deosebită într-un design modern

Cu acest televizor economic LED destinat industriei hoteliere, te vei bucura de instalare eficientă prin clonare USB şi caracteristici dedicate industriei hoteliere, precum blocarea meniului şi a comenzilor. Vezi toate beneficiile

Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

LED TV profesional

Studio 19", LED, MPEG DVB-T/C 2/4 19HFL2819P/12 Caută produse similare

Valoare deosebită într-un design modern

cu tehnologia LED economică

 • Întâmpină oaspeţii cu o pagină de întâmpinare personalizată

  Întâmpină oaspeţii cu o pagină de întâmpinare personalizată

  De fiecare dată când este pornit televizorul, apare o pagină de întâmpinare. Aceasta poate fi personalizată uşor în momentul instalării cu ajutorul unei simple imagini de întâmpinare în format .png.

 • Clonare USB a tuturor setărilor pentru instalare rapidă

  Clonare USB a tuturor setărilor pentru instalare rapidă

  Asigură capacitatea de a copia uşor şi fără cabluri toate setările şi canalele programate de la un televizor la altele în mai puţin de un minut. Caracteristica asigură uniformitatea între televizoare şi reduce semnificativ timpul şi costurile de instalare.

 • USB pentru redare multimedia

  USB pentru redare multimedia

  Conectaţi-vă stick-ul de memorie USB, camera digitală, playerul MP3 sau alt dispozitiv multimedia la portul USB din partea laterală a televizorului dvs. pentru a vă bucura de fotografii, videoclipuri şi muzică cu browserul de conţinut uşor de utilizat de pe ecran.

 • LED TV pentru imagini cu un contrast extraordinar

  Cu iluminarea de fundal cu LED te poţi bucura de consum redus de energie şi imagini frumoase cu luminozitate ridicată, contrast incredibil şi culori vibrante.

 • Ideal pentru închisori

  Pentru a controla comunicarea, acest televizor pentru industria hotelieră este echipat cu o setare specifică PrisonMode. Acest mod avansat de securitate dezactivează anumite setări care nu sunt solicitate de piaţa de detenţie, precum Teletext, Ghid electronic de programe, Subtitrări şi porturi USB.

 • Carcasă spate transparentă pentru dezvăluirea materialelor ascunse

  Carcasa spate transparentă dezvăluie materialele ascunse din televizor. Este ideală pentru televizoarele instalate în închisori şi centre de detenţie.

 • O singură listă de canale combinată pentru canalele analogice şi digitale

  O singură listă de canale combinată pentru canalele analogice şi digitale - Aceasta permite oaspetelui să comute fără niciun efort între canalele analogice şi digitale.

 • Control avansat al volumului pentru a nu deranja oaspeţii

  Cu ajutorul funcţiei de control avansat al volumului poţi instala volumul de pornire al televizorului şi poţi prestabili intervalul de volum în care poate funcţiona televizorul, pentru a împiedica reglarea excesivă a volumului şi deranjarea oaspeţilor din camerele de alături.

 • Împiedicaţi utilizarea neautorizată prin blocarea joystickului

  Prin activarea sau dezactivarea blocării joystickului, administratorul poate împiedica utilizarea neautorizată a televizorului prin joystick, reducând costurile generale de administrare ale hotelului.

 • Blocarea meniului de instalare

  Previne accesul neautorizat la setările de instalare şi configurare, pentru a asigura un confort maxim oaspeţilor şi pentru a evita costurile de reprogramare inutile.

 • Consum redus de energie

  Televizoarele Philips sunt proiectate pentru a minimiza consumul de energie. Acest lucru nu reduce doar impactul asupra mediului, ci diminuează şi costurile de utilizare.

Vezi toate Specificaţile
 • Funcţiile sunt disponibile în funcţie de metoda de implementare aleasă de către integrator.
 • Consum tipic de energie în modul pornit, măsurat conform IEC62087 Ed 2. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • Acest televizor conţine plumb în anumite piese sau componente acolo unde nu există alternative tehnologice, în conformitate cu clauzele de exceptare ale directivei RoHS.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa