1
Hotel TV

Hotel TV

Afișare
Grilă
Listă
Tip produs
Experienţa de vizionare
Televizor LED

Negru profund şi alb pur: tehnologia LED vă oferă contrast şi strălucire extreme alături de consum redus de energie. Utilizează LED-uri operate selectiv pentru a regla cu precizie nivelul necesar de lumină de fundal. Beneficiaţi de cea mai bună calitate a imaginii şi de eficienţă energetică dovedită (etichetă energetică până la A++)

Cost de exploatare
MyChoice

MyChoice este o soluţie unică ce ajută la generarea de profituri suplimentare. Prin MyChoice, oaspeţii sau pacienţii pot cumpăra conţinut premium într-un mod simplu utilizând un cod PIN fără costuri suplimentare de investiţii pentru unitatea dvs.

SmartInstall

Economisiţi sume semnificative de bani cu SmartInstall. Permite instalarea, configurarea şi maparea canalelor de la distanţă fără a intra în camere. Combinaţi-l cu SmartInfo pentru a furniza oaspeţilor informaţii de marcă actualizate.

Smart Info

Furnizaţi pagini cu informaţii despre hotel pentru a împărtăşi informaţii relevante şi oferte pe ecranul televizorului şi însoţiţi experienţa de vizionare cu identitatea designului companiei dvs. Combinaţi cu SmartInstall pentru actualizare uşoară de la distanţă oricând doriţi.

Caracteristici pentru industria hotelieră avansate
Compatibilitate sistem – SXP

Televizorul poate fi conectat la decodoare şi set-top boxuri produse de majoritatea furnizorilor de sisteme interactive, prin Serial Xpress Protocol (SXP).

IPTV integrat – Unicast/Multicast

Eliminaţi costurile şi păienjenişul de cabluri cu IPTV integrat. Bucuraţi-vă de avantajele unui sistem interactiv pentru hoteluri fără a fi necesară o casetă externă.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa