Acasă > Rezultatele testelor efectuate pe dispozitive afectate

Rezultatele testelor efectuate pe dispozitive afectate

 

În luna iunie 2021, după ce a descoperit un potenţial risc pentru sănătate legat de spuma poliuretanică de amortizare a sunetului pe bază de poliester (PE-PUR) la anumite dispozitive CPAP, BiPAP şi ventilatoare mecanice, Philips Respironics a emis voluntar o notă de atenționare privind siguranța la locul de utilizare.

 

Vom continua să lucrăm cu parteneri independenţi pentru a efectua testarea extensivă şi analiza rezultatelor pe dispozitivele afectate, inclusiv evaluări de biocompatibilitate. 

 

Vă rugăm să verificaţi frecvent această pagină pentru actualizări deoarece vom adăuga noi documente privind rezultatele testelor pe măsură ce devin disponibile.

Documente

Vom continua să adăugăm informaţii actualizate în această secţiune pe măsură ce noile rezultate ale testelor vor fi disponibile.

Rezumatul Philips Respironics referitor la rezultatele testării PE-PUR şi concluziile disponibile până în prezent

 

Postat: 25 aprilie 2022

Această actualizare a Philips Respironics are menirea de a oferi furnizorilor de servicii medicale, pacienţilor şi altor părţi interesate informaţii actualizate despre rezultatele testelor şi concluziile confirmate până în prezent ale unui terţ despre rezultatele şi constatările în urma testării spumei PE-PUR folosite în dispozitivele retrase pentru compuşi organici volatili (COV), particule în suspensie (PM) şi alte testări astfel încât furnizorii de servicii medicale să aibă informaţii suplimentare pentru a lua decizii informate cu privire la riscul utilizării continue a produselor retrase. Orientarea generală pentru medici şi pacienţi în cea mai recentă versiune a notificării de retragere rămâne neschimbată în acest moment.  

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.

Accesați un website-ul Philips Healthcare România
Please select the checkbox

Conținutul paginii următoare conține informații destinate exclusiv profesioniștilor din domeniul sănătății, întrucât se referă la produse care se încadrează în categoria dispozitivelor medicale care necesită utilizarea sau intervenția profesioniștilor din sectorul medical.

Ești o persoană care întrunește criteriile de mai sus?