Acasă > Actualizări pentru întrebări şi răspunsuri

Actualizări pentru întrebări şi răspunsuri

27 august 2021

Aceasta este o retragere a produselor? Autorităţile de reglementare au clasificat gravitatea acestei retrageri?

Emiterea notificării se consideră o retragere pe teritoriul S.U.A. şi o notificare de siguranţă la locul de utilizare în afara teritoriului S.U.A., conform criteriilor de reglementare ale agenţiei.


Această notificare de retragere/notificare de siguranţă la locul de utilizare a fost clasificată ca fiind de Clasă I atât de către Administraţia Alimentelor şi Medicamentelor din S.U.A. cât şi de Departamentul de Sănătate din Canada.

 

Pentru mai multe informaţii legate de clasificările pentru retrageri ale FDA, vă rugăm să vizitaţi:

 

Pentru recomandările FDA cu privire la această retragere de Clasă I, vă rugăm să vizitaţi:

Când va începe corecţia pentru această problemă? Cât timp va dura pentru a aborda toate dispozitivele afectate?

Compania va înlocui spuma pentru amortizarea sunetului folosită în prezent cu un material nou care nu este afectat de această problemă. 


În acest moment, compania lucrează pentru a aborda toate dispozitivele afectate care intră în domeniul de aplicare al acestei corecţii cât mai repede posibil. 


Philips va oferi mai multă claritate cu privire la datele preconizate pentru implementarea corecţiei, pentru a începe atunci când aceste informaţii sunt disponibile. 


Procesul pentru pregătirea corecţiilor indicate în notificarea de retragere (doar pentru S.U.A.)/notificare de siguranţă la locul de utilizare (pieţe internaţionale) a început.


Acest efort include o creştere globală la scară largă a producţiei, reparaţiilor, serviciilor, lanţului de aprovizionare şi a altor funcţii pentru a sprijini corecţia.


Philips notifică agenţiile de reglementare din regiunile şi ţările în care sunt disponibile produsele afectate. 


Programul nostru global de reparare şi înlocuire a dispozitivelor afectate este implementat în conformitate cu cerinţele de reglementare adecvate în fiecare piaţă, care poate, în anumite ţări, să includă revizuirea şi/sau autorizarea de către agenţiile de reglementare relevante 


Oferim agenţiilor informaţiile necesare legate de lansarea iniţială şi implementarea continuă a corecţiei preconizate.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.

Accesați un website-ul Philips Healthcare România
Please select the checkbox

Conținutul paginii următoare conține informații destinate exclusiv profesioniștilor din domeniul sănătății, întrucât se referă la produse care se încadrează în categoria dispozitivelor medicale care necesită utilizarea sau intervenția profesioniștilor din sectorul medical.

Ești o persoană care întrunește criteriile de mai sus?