1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  • 30 zile drept de retur

  • Livrare gratuită

  • Accesorii originale Philips

  • NOU! Plătește în rate cu ING Credit Card

  Garantia returnarii banilor timp de 3 luni periute de dinti Philips Sonicare

  expirată

  Testează periuțele de dinți electrice Philips Sonicare timp de 3 luni

   

  Achiziționează una dintre periuțele de dinți Philips Sonicare participante la campanie în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2020, testeaz-o timp de până la 90 de zile și poți primi banii înapoi dacă aceasta nu se ridică la înălțimea așteptărilor tale.

  Garantia returnarii banilor timp de 3 luni periute de dinti Philips Sonicare

  Ce trebuie să faci?

   

  1. Pentru returnarea produsului trebuie să contactezi telefonic Organizatorul la numărul de telefon 0754.054.254, în intervalul Luni-Vineri, între orele 10:00-18:00 și să transmiți pe adresa de email gestiune@meninblack.ro o copie a bonului fiscal / facturii care atestă achiziția produsului.

   

  2. După validarea bonului, Organizatorul îți va transmite și un formular de retur și ți se va solicita să ne indici o adresă validă, o dată calendaristică și un interval orar în care produsul participant poate fi ridicat. Costurile ridicării produsului sunt suportate de Organizator.

   

  3. Produsele participante pot fi returnate în format sigilat și nefolosit sau în format desigilat, dar în perfectă stare de funcționare, fără urme de deteriorare și însoțite de toate accesoriile originale, manualul de utilizare și, după caz, alte documente care s-au regăsit în ambalajul original.

   

  După verificarea produsului de către reprezentantul Organizatorului, în cazul în care sunt respectate condițiile menționate mai sus, vei primi prețul pe care l-ai achitat pentru produsul achiziționat, în RON, în conformitate cu bonul fiscal / factura.

  Produse participante la campanie

  DiamondClean

  ProtectiveClean

  EasyClean

  Let's Start

  2 Series

  Sonicare for Kids