1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  • 30 zile drept de retur

  • Livrare gratuită

  • Accesorii originale Philips

  • NOU! Plătește în rate cu ING Credit Card

  Pompa electrică de sân Philips AVENT îți oferă tot confortul de care ai nevoie.

   

  Achiziționează orice pompă electrică de sân Philips AVENT în perioada 1 august – 31 octombrie 2020 și poți primi banii înapoi dacă nu o folosești timp de 90 de zile.

  Ce trebuie să faci?

   

  1. Pentru returnarea produsului trebuie să contactezi telefonic Organizatorul la numărul de telefon 0754.054.254, în intervalul Luni-Vineri, între orele 10:00-18:00 și să transmiți pe adresa de email gestiune@meninblack.ro o copie a bonului fiscal / facturii care atestă achiziția produsului.

   

  2. După validarea bonului, Organizatorul îți va transmite și un formular de retur și ți se va solicita să ne indici o adresă validă, o dată calendaristică și un interval orar în care produsul participant poate fi ridicat. Costurile ridicării produsului sunt suportate de Organizator.

   

  3. Produsul participant / produsele participante trebuie returnate în ambalajul original și în format sigilat. După verificarea produsului de către reprezentantul Organizatorului, în cazul în care acesta este sigilat și sunt respectate condițiile prezentului Regulament, vei primi prețul pe care l-ai achitat pentru produsul achizitionat, în RON, în conformitate cu bonul fiscal / factura.

  Produse participante la campanie