Înapoi
×

Philips şi xcor îşi unesc forţele

Împreună, deschidem porţile călătoriei în spaţiu pentru toţi

La Philips, credem cu pasiune în puterea inovaţiei. Propriile noastre produse extrem de inovatoare îmbunătăţesc vieţile oamenilor, în tot soiul de moduri, de mai bine de un secol. De la corpuri de iluminat la aparate de uz casnic, de la echipamente audio la aparate de bărbierit şi de la dispozitive de îngrijire personală la echipamente medicale de înaltă tehnologie, fiecare nouă invenţie de la Philips a luat naştere din sămânţa pe care noi o numim inovaţie.

Îndrăznim să visăm
De aceea, îi admirăm în mod deosebit pe cei care, la rândul lor, îndrăznesc să viseze, să creeze şi să inoveze. Persoane precum vizionarii de la XCOR Space Expeditions, cu sediul în California, care perfectează o navetă spaţială capabilă să te propulseze la 100 km în spaţiu. Echipa XCOR este hotărâtă să facă din călătoriile în spaţiu ceva accesibil publicului, nu doar astronauţilor de elită. Obiectivul lor este acela de a oferi o experienţă incredibilă în cel mai futurist vehicul pe care ţi l-ai putea imagina. Aşadar, pentru a celebra miracolele gândirii inovatoare, am decis să încheiem un parteneriat cu XCOR pentru a-ţi oferi şansa de a te alătura piloţilor în această nouă eră extraordinară a aventurilor spaţiale. Te tentează să faci un zbor de încercare?

 

 

Îţi urăm bun venit în spaţiu
Parteneriatul dintre Philips şi XCOR Space Expeditions ne va permite să oferim zboruri în spaţiu unui număr restrâns de persoane foarte norocoase. Una dintre aceste persoane poţi fi chiar tu. Îţi vom spune mai multe despre aceasta în curând. Un indiciu: este posibil să fie nevoie să ne demonstrezi nouă şi celorlalţi pământeni superputerea ta de a inova.

De la MoonShaver la aparatul de ras Philips seria 9000
Între timp, poţi explora legătura dintre Philips şi spaţiu chiar aici pe Pământ. Ştiai că printre propriile inovaţii ale Philips se numără MoonShaver, care a fost lansat atunci când omul a păşit pentru prima dată pe Lună? Bineînţeles, acest lucru s-a întâmplat cu aproape 50 de ani în urmă, dar acesta se baza pe sistemul de bărbierit rotativ, o tehnologie inventată de noi care a ajuns să fie astăzi cel mai popular sistem de bărbierit de pe planetă.*

Evident, acest lucru nu ne-a împiedicat să continuăm cu inovaţiile pentru a face aparatele de bărbierit şi mai bune. Priveşte cea mai recentă inovaţie a noastră: noul aparat de bărbierit avansat Philips S9000. Acesta bărbiereşte mai precis şi mai confortabil ca niciodată până acum, datorită mai multor tehnologii inovatoare. Şi pentru a ne asigura că performanţele sale sunt cu adevărat nemaipomenite, l-am testat deja în condiţii de gravitaţie zero. Vrei să afli mai multe despre activităţile noastre extraterestre? Alătură-te misiunii.

*Pe baza vânzărilor produsului