Înapoi
×

Fă cunoştinţă cu aparatul de bărbierit philips seria 9000. Este extralumesc.

Posibil cel mai avansat aparat de bărbierit de pe planetă

Un aparat de bărbierit care este cu adevărat de înaltă performanţă ar trebui să funcţioneze şi la 100 km deasupra Pământului, nu-i aşa? Dar înainte de a merge atât de departe, ar trebui să verificăm mai întâi dacă poate funcţiona în condiţii similare celor din spaţiu. Aparatul de bărbierit Philips seria 9000 a trecut deja testul cu gravitaţie zero.

 

Un bărbierit de calitate superioară
Îţi doreşti cel mai bun bărbierit pe care îl puteţi avea – şi să repetaţi experienţa de fiecare dată când te bărbiereşti? Este timpul să faci cunoştinţă cu Philips S9000. Este aparatul nostru de bărbierit cel mai avansat din punct de vedere tehnologic de până acum, motiv pentru care nu am putut rezista tentaţiei de a-i testa capacităţile într-o varietate de condiţii extreme. Una dintre acestea a fost gravitaţia zero. Iar pilotul nostru de încercare a beneficiat de un bărbierit excelent.

 

 

Experimente ştiinţifice în spaţiu
Testul suprem pentru fiecare produs trebuie să fie să îl pui într-un vehicul propulsat de rachetă şi să îl trimiţi în spaţiu. De aceea, partenerul nostru XCOR Space Expeditions va desfăşura experimente ştiinţifice în timpul zborurilor în spaţiu pe care le va opera în viitorul apropiat. Până la urmă, dacă un produs funcţionează perfect la 100 km deasupra Pământului, vei ştii că ai de-a face cu ceva foarte special. În ceea ce priveşte Philips S9000, suntem deja convinşi că aşa stau lucrurile. Iată de ce:

Lame de mare precizie cu V-Track
Priveşte cu atenţie capul rotativ. Pe şina exterioară, fantele geometrice în formă de V prind majoritatea firelor de păr. Pe şina interioară, se află dinţi speciali care prind şi taie firele de păr lungi sau lipite. Rezultatul: un bărbierit precis cu puţine mişcări, care lasă pielea într-o stare grozavă.

Tehnologie de detectare a formei feţei
Philips S9000 îţi urmăreşte conturul feţei cu mai multă precizie decât orice alt model. Unitatea de bărbierit în sine pivotează înapoi, înainte, la stânga şi la dreapta. În plus, inelele de înclinare primare şi secundare se mişcă înapoi, înainte, la stânga şi la dreapta independent de unitatea de bărbierit. Totalul de opt mişcări posibile duce la un bărbierit de o precizie unică.

Setări pentru confortul personal
Te simţi oarecum sensibil astăzi? Sau trebuie să te grăbeşti? Personalizează-ţi experienţa de bărbierit alegând setarea Sensibil (1800 RPM), Normal (2000 RPM) sau Rapid (2200 RPM).

AquaTec bărbierit umed şi uscat
Datorită etanşării AquaTec, Philips S9000 este complet rezistent la apă. Poţi să îl foloseşti chiar şi sub duş. Îl poţi lubrifia cu spumă sau gel pentru un plus de delicateţe sau îl poţi utiliza uscat, dacă preferi.

Sistem de curăţare inteligent
Acest sistem de depozitare special îţi garantează un bărbierit proaspăt în fiecare zi. Acesta curăţă, usucă, încarcă şi lubrifiază aparatul de bărbierit prin simpla atingere a unui buton. Datorită filtrului dublu poţi spune adio firelor de păr bărbierite şi gelului de pe capetele aparatului de bărbierit şi te poţi bucura de o performanţă optimă pe întreaga durată de viaţă a aparatului tău de bărbierit.

Zboruri gratuite în spaţiu
Pe lângă faptul că primeşti accesorii utile cum ar fi un accesoriu de aranjare a bărbii, o lamă de tuns şi o perie de curăţare, poţi chiar să câştigi un zbor gratuit în spaţiu. Fiind deja alegerea preferată a piloţilor de elită, Philips S9000 te poate pune pe drumul cel bun către o călătorie cu naveta spaţială XCOR Lynx. Pentru a afla mai multe despre această oportunitate extraordinară, alătură-te misiunii.