Înapoi
×

Câştigă o călătorie în spaţiu

Pregăteşte-te pentru cea mai mare provocare din viaţa ta!

Este uşor să devii un astronaut adevărat. Tot ce trebuie să faci este să depăşeşti Linia Kármán, aflată la 100 km deasupra Pământului. Philips te poate duce până acolo... şi înapoi.

Vei arăta grozav în costum de astronaut
De ce să se distreze numai astronauţii NASA? Dacă spaţiul este ultima frontieră, Philips îţi poate pune la dispoziţie paşaportul pentru partea de dincolo. În parteneriat cu XCOR Space Expeditions, vom oferi în curând zboruri în spaţiu care decolează şi aterizează în Curaçao sau Deşertul Mojave, acordând unui număr restrâns de persoane private, cum eşti şi tu, şansa la o experienţă de neuitat.

 


Vei fi propulsat în spaţiu
La sediul său din California, echipa XCOR este ocupată să construiască cel mai inovator vehicul spaţial creat vreodată. Acesta este echipat cu un sistem propulsat de rachetă complet reutilizabil şi reinflamabil, care te va duce în ceea ce noi numim spaţiu în decurs de numai câteva minute absolut înălţătoare.

Călătoriile în spaţiu vor deveni realitate
În curând, Philips va oferi călătorii spaţiale unui număr de persoane norocoase, pentru a celebra puterea şi miracolul inovaţiei. Am crezut întotdeauna în capacitatea inovaţiei de a transforma vieţi, motiv pentru care cercetătorii şi designerii noştri inovează continuu pentru a îmbunătăţi produsele pe care le facem aici pe Pământ. Dar nimic nu poate surclasa starea de euforie pe care o vei avea dacă vei câştiga o călătorie cu naveta spaţială XCOR Lynx. Aceasta este cu adevărat culmea inovaţiei.
Alătură-te misiunii şi află detaliile. Rămâneţi conectat.