Înapoi
×

Alătură-te echipei de control al misiunii

Ţi-ar plăcea să iei parte la o incredibilă aventură spaţială?

Îţi doreşti să faci parte din echipa care îi va trimite pe astronauţii Philips în spaţiu? Ia parte la experienţa extraterestră de aici de pe Pământ. Bucură-te de interviuri, videoclipuri din culise, transmisiuni în direct ale zborurilor de încercare şi multe altele. Fii mereu la curent cu noutăţile şi împărtăşeşte-ne emoţiile pe măsură ce ne apropiem de ziua lansării!
Află ce se întâmplă la sediul echipei de control al misiunii şi implică-te în toate activităţile prin intermediul paginii noastre de Facebook.
 

Îţi prezentăm o călătorie absolut unică în spaţiu
În decursul următoarelor câteva luni, vei afla mai multe despre
naveta spaţială XCOR Lynx şi vei primi informaţii din interior despre modul în care a fost creată. Vei fi prezent în fiecare etapă de dezvoltare cheie, pe măsură ce acest vehicul captivant va fi asamblat. Ne vei urmări în timp ce testăm sistemele de propulsie cu care este echipată această navetă spaţială unică, alimentată de rachetă. Vei înţelege provocările pe care le presupune crearea unui vehicul reutilizabil capabil să se propulseze în spaţiu, pentru ca apoi să gliseze în siguranţă înapoi către locul de plecare. Anul viitor pe vremea aceasta, vei lua parte la numărătoarea finală pentru decolare. Ca parte a echipei de control al misiunii, vei face cunoştinţă cu echipajul care va scrie o pagină din istoria spaţială. În viitorul apropiat, ai putea privi primul zbor în spaţiu al Philips înălţându-se şi îndepărtându-se de Curaçao sau Deşertul Mojave.

 

 

Sponsorizat de Philips
Philips sponsorizează această incredibilă provocare spaţială deoarece este un exemplu extraordinar de gândire inovatoare. Credem cu tărie în gândirea inovatoare – este ceva ce noi practicăm în fiecare zi şi ne-a permis să concepem o mare varietate de produse care îmbunătăţesc viaţa cotidiană. De exemplu, una dintre cele mai noi inovaţii ale noastre este aparatul de bărbierit Philips seria 9000, incluzând o întreagă galaxie de caracteristici de înaltă tehnologie, concepute să îţi ofere cel mai bun bărbierit posibil. Iar ca membru al echipei de control al misiunii, vei afla mai multe despre ambiţiile noastre extraterestre.

La parte la viitorul aventurilor spaţiale
Datorită Philips şi XCOR, zborurile în spaţiu intră într-o nouă eră. Nu rata şansa de a te urca la bord. Vizitează-ne pe Facebook pentru a păstra legătura cu echipa de control al misiunii.