1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Obţine exact asistenţa de care ai nevoie
  Cauţi o soluţie anume pentru produsul tău?

  Espressorul Saeco nu spumează bine

  În cazul în care calitatea spumei laptelui de la espressorul Saeco nu corespunde aşteptărilor, încearcă următoarele sfaturi pentru a remedia singur această problemă.

  Temperatura laptelui nu este suficient de scăzută

  Temperatura laptelui poate afecta calitatea spumei. Îţi recomandăm să utilizezi întotdeauna lapte rece din frigider pentru a obţine o spumă excelentă.

  Cantitate suficientă de lapte

  Pentru a evita aspirarea aerului şi a asigura o spumare perfectă, este important să utilizezi o cantitate suficientă de lapte. Încearcă să măreşti cantitatea de lapte pentru a îmbunătăţi, spuma de lapte.

  Tip de lapte recomandat

  Diferite tipuri de lapte pot avea ca rezultat o spumă de cantităţi şi calităţi diferite. Îţi recomandăm să utilizezi unul dintre următoarele tipuri de lapte:
  •    Lapte de vacă smântânit
  • Lapte de vacă integral
  • Lapte fără lactoză

  Sistemul de lapte este murdar

  Asigură-te întotdeauna că toate piesele sunt curate atunci când utilizezi sistemul de lapte (urmează indicaţiile din manualul de utilizare sau întrebările frecvente pentru a le curăţa). 

  Acordă întotdeauna o atenţie deosebită curăţării sistemului circuitului de lapte din cafetieră. Încearcă să previi uscarea laptelui, deoarece laptele uscat este dificil de îndepărtat.

  Pentru o curăţare temeinică, utilizează agentul de curăţare a circuitului de lapte Philips CA6705

  În cazul în care ai încercat toate aceste sfaturi, dar espressorul Saeco nu spumează laptele după dorinţă, contactează-ne pentru asistenţă suplimentară.

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.