1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Putere de sucţiune redusă a pompei de sân Philips Avent

  Publicat pe 27 January 2023
  Dacă pompa manuală de sân Philips Avent nu pare să aibă suficientă sucţiune, consultă sfaturile de mai jos privind modul în care poţi rezolva această problemă.
   

  Curăţă pompa de sân Philips Avent

  Asigură-te că pompa de sân a fost curăţată. De asemenea, asamblarea pompei de sân cât încă este puţin umedă după sterilizare poate ajuta la îmbunătăţirea vidului creat.
   

  Asigură-te că toate piesele sunt asamblate corect

  Dacă nu este corect asamblată sau dacă oricare dintre piese este deteriorată, pompa de sân poate avea scăpări de aer, ceea ce reduce puterea de sucţiune.
  1. Introdu supapa albă în corpul pompei, astfel încât să se fixeze bine în orificiul rotund mic. Asigură-te că partea ascuţită a supapei este orientată în jos şi nu este deteriorată.
  2. Montează diafragma transparentă din silicon cu tija în corpul pompei. Asigură-te că etanşarea este perfectă în jurul marginii, apăsând cu degetele (se poate să fie mai uşor de asamblat dacă diafragma este udă).
  3. Asigură-te că perna este fixată bine pe corpul pompei. Asigură-te că partea interioară a pernei este apăsată complet până la linie (indicată de o săgeată). Fixează marginea în jurul pâlniei, asigurându-te că nu există spaţii (se poate să fie mai uşor de asamblat dacă perna este udă).

  Verifică dacă pompa de sân este poziţionată corect

  Pompa de sân poate prezenta o sucţiune redusă şi înainte de colectarea laptelui. Asigură-te că pompa este poziţionată corect pe sân, creând o etanşare între pompă şi sân.

  Utilizează piese Philips Avent originale

  Nu folosi piese de la alte pompe de sân care nu aparţin gamei de pompe de sân Philips Avent.
   

  Tot nu funcţionează?

  Dacă sucţiunea este în continuare redusă/nu este posibilă, îţi recomandăm să cumperi piese de schimb noi de pe www.philips.com/support.
   
  Contactează Philips

  Ne face plăcere să te ajutăm

  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.