1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Produse

  Obţine exact asistenţa de care ai nevoie
  Cauţi o soluţie anume pentru produsul tău?

  Periuţa de dinţi Philips Sonicare face mult zgomot

  Periuţa de dinţi Philips Sonicare execută o mulţime de mişcări de periere pe minut. Acest lucru este însoţit de un zgomot specific. Asigură-te că periuţa de dinţi Sonicare nu este defectă.

  Play Pause

  Periuţe de dinţi manuale şi electrice

  Zgomotul produs de periuţa de dinţi Philips Sonicare şi vibraţiile acesteia ar putea părea ciudate dacă te-ai obişnuit cu o periuţă de dinţi manuală. Cu toate acestea, poţi să verifici câteva lucruri pentru a te asigura că totul funcţionează normal.

  Cu şi fără un cap de periere

  Testează nivelul de zgomot al mânerului periuţei Sonicare fără un cap de periere ataşat. Dacă mânerul periuţei Sonicare este considerabil mai zgomotos fără un cap de periere ataşat, contactează centrul de asistenţă pentru clienţi Philips pentru depanare suplimentară.

  Capul de periere este instalat corect?

  Asigură-te că ai instalat corect capul de periere şi că acesta nu este slăbit sau instabil.

  Scoate capacul de călătorie

  Verifică dacă ai scos capacul din plastic transparent pentru transport de pe capul de periere.

  Capete de periere contrafăcute

  Capetele de periere contrafăcute pot face mai mult zgomot atunci când sunt utilizate pe mânerul periuţei Philips Sonicare. Îţi recomandăm să foloseşti capete de periere Philips Sonicare originale.

  Înlocuieşte capetele de periere după 3 luni de utilizare

  Deoarece capetele de periere se uzează, acestea pot începe să facă mai mult zgomot. Un mâner zgomotos poate indica faptul că este timpul să înlocuieşti capul de periere. Asigură-te că foloseşti numai capete de periere Philips originale.

  Dacă înlocuirea capului de periere nu a rezolvat problema, te rugăm să contactezi centrul de asistenţă pentru clienţi Philips.

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.