1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Produse

  Obţine exact asistenţa de care ai nevoie
  Cauţi o soluţie anume pentru produsul tău?

  Nu pot introduce unitatea de preparare în espressorul Philips/Saeco

  Dacă nu reuşeşti să introduci unitatea de preparare în espressorul Philips/Saeco, setează unitatea de preparare în poziţia neutră şi să încearcă o montezi la loc

  Play Pause

  Unitatea de preparare nu este în poziţia neutră

  Înainte de a încerca să introduci unitatea de preparare, asigură-te că acesta este setată în poziţia neutră. Unitatea de preparare este în poziţia neutră când săgeata de pe cilindrul galben din partea laterală a unităţii de preparare este aliniată cu săgeata neagră şi „N.”. Şi cârligul galben din partea laterală trebuie să fie în poziţie verticală (consultă imaginea pentru referinţă).

  Pentru a fixa unitatea de preparare într-o poziţie neutră şi a o monta înapoi în aparat urmează paşii de mai jos:

  1. Lasă unitatea de preparare la exterior şi închide uşa de serviciu. Aşază toate celelalte piese înapoi în aparat (tava de scurgere/recipientul pentru cafea măcinată, rezervorul de apă).
  2. Apasă butonul de PORNIRE/OPRIRE pentru a opri aparatul. Aşteaptă până când nu se mai aude niciun sunet (aceasta poate dura 15-20 de secunde).
  3. Apasă butonul de PORNIRE/OPRIRE pentru a porni aparatul. Nu efectua nicio acţiune, precum deschiderea uşii de serviciu/scoaterea tăvii de scurgere/rezervorului de apă, înainte ca aparatul să fie gata de utilizare.
  4. Fixează unitatea de preparare într-o poziţie neutră înainte de a o introduce. Pentru a fixa unitatea de preparare în poziţia neutră, mai întâi împinge pârghia în jos până când este în contact cu baza unităţii de preparare (consultă imaginea 1), apoi cârligul galben trebuie să fie în poziţia cea mai înaltă, în caz contrar, împinge-l în sus (consultă imaginea 2)
  5. Deschide uşa de serviciu şi culisează unitatea de preparare înapoi în aparat, pe fantele de ghidare, până când se blochează în poziţie.
  6. Închide uşa de serviciu şi opreşte şi porneşte aparatul.

  Notă: Instrucţiunile pot diferi în funcţie de modelul tău specific de espressor. Pentru instrucţiuni pas cu pas mai precise, consultă manualul de utilizare.

  Unitatea de preparare a espressorului Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.