1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Aspiratorul meu Philips face un zgomot neobişnuit

  Publicat pe 2021-07-04
  Dacă aspiratorul Philips face un zgomot neobişnuit, citeşte sfaturile noastre de depanare pentru a rezolva această problemă.

  Fluxul de aer este blocat

  Verifică dacă există vreun obiect blocat în capul de aspirare, tubul sau furtunul aspiratorului Philips.
  Fluxul de aer din aspirator poate fi obstrucţionat parţial de un obiect blocat în una dintre aceste piese ale aparatului. În acest caz, scoate obiectul şi apoi continuă aspirarea.

  Se utilizează alt accesoriu

  Când utilizezi alt accesoriu decât cel obişnuit, este posibil să observi că aspiratorul Philips produce un zgomot diferit.
  Întrerupe utilizarea accesoriului respectiv şi verifică dacă aspiratorul face din nou zgomotul normal. Dacă este aşa, nu te îngrijora în privinţa zgomotului, este normal.

  Glisorul pentru puterea de aspirare este deschis

  Dacă glisorul pentru puterea de aspirare de pe furtunul aspiratorului Philips este deschis, aparatul poate produce un sunet neobişnuit.
  În acest caz, poţi închide glisorul pentru a elimina sunetul neobişnuit.

   
  Glisorul pentru puterea de aspirare a aspiratorului Philips

  Filtrele sunt înfundate sau deplasate

  Dacă filtrul pentru motor sau filtrul de evacuare al aspiratorului Philips este înfundat, acesta poate produce un sunet neobişnuit.
  Pentru a rezolva această problemă, curăţă filtrele aspiratorului. Poţi consulta manualul de utilizare pentru instrucţiuni specifice despre modul de curăţare a filtrului.

  Un alt motiv pentru care aspiratorul face un zgomot neobişnuit poate fi deplasarea filtrelor. În acest caz, poziţionează filtrele la locul lor obişnuit în aspirator.

  Recipientul pentru praf este plin

  Dacă recipientul pentru praf al aspiratorului Philips este plin, aparatul poate produce un sunet neobişnuit.
  Pentru a rezolva această problemă, curăţă recipientul pentru praf. Pentru instrucţiuni specifice despre modul de curăţare a recipientului pentru praf, consultă manualul de utilizare.

  Motorul este defect

  Dacă situaţiile de mai sus nu se aplică în cazul tău, este posibil ca motorul aspiratorului Philips să fie deteriorat. În acest caz, te rugăm să ne contactezi pentru a primi asistenţă suplimentară.
  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.