Fidelio

Philips Fidelio

Căşti

  • KA

  Philips Fidelio

  Căşti

  Sunet de înaltă fidelitate, în confortul casei tale

  Căştile Fidelio X2 îşi oferă o experienţă autentică de ascultare cu sunet şi confort de cea mai bună calitate, chiar la tine acasă. Lasă-te captivat de detaliile sunetului clar şi designul personalizat creat pentru satisfacţia ta. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Fidelio Căşti

Redare audio de înaltă rezoluţie, Cu ataşare pe ureche, Pernuţe Deluxe din burete cu memorie X2/00 Caută produse similare

Sunet de înaltă fidelitate, în confortul casei tale

 • Redarea audio înaltă rezoluţie reproduce muzica în cea mai pură formă

  Redarea audio înaltă rezoluţie reproduce muzica în cea mai pură formă

  Redarea audio de înaltă rezoluţie oferă ce este mai bun în performanţa audio, reproducând înregistrările originale de studio mai fidel decât formatul CD de 16 biţi/44,1 kHz. Această calitate fără compromisuri face din redarea audio de înaltă rezoluţie cel mai bun partener de sunet pentru iubitorii de muzică. Căştile Fidelio respectă standarde stricte necesare pentru calitatea redării audio de înaltă rezoluţie. Chiar dacă te delectezi cu colecţia ta de muzică de înaltă rezoluţie sau asculţi dintr-o sursă tradiţională, frecvenţele înalte line ale gamei de căşti Fidelio te ajută să obţii mai mult de la muzica ta.

 • Difuzoare puternice de 50 mm din neodim, pentru o gamă amplă şi precisă

  Difuzoare puternice de 50 mm din neodim, pentru o gamă amplă şi precisă

  Fiecare difuzor este selectat manual cu atenţie, reglat şi testat, şi este sincronizat pentru cel mai detaliat sunet natural. Driverele de 50 mm utilizează magneţi puternici din neodim pentru reproducerea dinamicii întregii dvs. muzici şi asigurarea unui bas clar, bine echilibrat, o gamă medie transparentă şi frecvenţe înalte clare.

 • Arhitectură acustică cu parte posterioară deschisă pentru fidelitate audio extraordinară

  Arhitectură acustică cu parte posterioară deschisă pentru fidelitate audio extraordinară

  Arhitectura acustică cu parte posterioară deschisă elimină presiunea aerului acumulată în spatele driverului, permiţând diafragmei mişcări ample libere, îmbunătăţind semnificativ transparenţa sunetului şi echilibrând frecvenţele înalte extinse.

 • Pernuţele permeabile din velur ajută la dispersia presiunii şi căldurii

  Pernuţele permeabile din velur ajută la dispersia presiunii şi căldurii

  Confecţionarea Philips Fidelio X2 începe cu selecţia meticuloasă a fiecărui material pentru funcţionalitate şi confort ergonomic. Difuzoarele auriculare Deluxe din burete cu memorie sunt potrivite cu un material din velur cu densitate optimizată şi permeabilitate înaltă, pentru a disipa presiunea şi căldura, pentru o purtare confortabilă prelungită.

 • Diafragma cu mai multe straturi şi control al mişcării asigură precizia sunetului

  Diafragma cu mai multe straturi şi control al mişcării asigură precizia sunetului

  Caracteristica cu mai multe straturi şi control al mişcării (LMC) este o diafragmă polimerică cu mai multe straturi, care acoperă un strat de amortizare. Aceste straturi alcătuiesc o barieră flexibilă şi – împreună cu gelul – absorb şi amortizează orice frecvenţe exagerate, ducând la un răspuns de frecvenţă mai uniform şi mai plat. Rezultatul este o gamă mai echilibrată, mai naturală şi mai rafinată a sunetelor de frecvenţă înaltă.

 • Difuzoare auriculare Deluxe din burete cu memorie pentru un confort de durată

  Difuzoare auriculare Deluxe din burete cu memorie pentru un confort de durată

  Materialele utilizate pentru Fidelio X2 au fost selectate cu grijă pentru a asigura un confort de durată şi performanţa sporită a sunetului. Pernuţele pentru urechi permeabile Deluxe, din burete cu memorie, au fost concepute pentru o potrivire ergonomică optimă. Nu numai că buretele se mulează perfect pe forma urechii tale, ci şi izolează sunetele de bas, blocând totodată zgomotul ambiental.

 • Difuzoarele preînclinate se fixează perfect pe urechi, pentru o reflexie minimă a sunetului

  Difuzoarele preînclinate se fixează perfect pe urechi, pentru o reflexie minimă a sunetului

  Cupele pentru urechi sunt proiectate pentru a se înclina la 15 grade, potrivindu-se geometriei naturale a urechii tale şi cufundându-te într-o performanţă sonoră cu adevărat precisă şi nealterată. Semnalele audio sunt direcţionate către urechile tale., creând o experienţă dinamică şi autentică de ascultare.

 • Bandă tip plasă aerată cu ajustare automată cu meşă 3D pentru o fixare perfectă

  Bandă tip plasă aerată cu ajustare automată cu meşă 3D pentru o fixare perfectă

  Banda tip plasă uşoară cu ajustare automată este prevăzută cu o meşă 3D aerată, care nu este numai permeabilă, ci şi suficient de flexibilă pentru a asigura o potrivire perfectă – întotdeauna.

 • Clemă specială pentru gestionarea cablurilor, pentru a evita încurcarea acestora

  Clemă specială pentru gestionarea cablurilor, pentru a evita încurcarea acestora
 • Cupe pentru urechi cu strat dublu proiectate pentru precizia sunetului

  Cupele pentru urechi cu strat dublu ale Philips Fidelio X2 sunt proiectate pentru a reduce rezonanţa şi vibraţia, oferindu-ţi un sunet fără defecte, cu o precizie originală şi detalii fără compromisuri. Construcţia solidă, în straturi, asigură durabilitatea, făcând din X2 partenerul muzical ideal acasă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa