Adaptor ethernet pentru reţea electrică

  Adaptor ethernet pentru reţea electrică

  Internet din priza electrică

  Philips introduce o modalitate cu adevărat simplă de a aduce Internetul în toate camerele casei dvs. şi de a partaja fişierele media digitale cu ajutorul reţelei electrice a casei. Fără reţele noi sau limitări constructive. Este suficient să îl introduceţi în priză pentru a fi conectat! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Adaptor ethernet pentru reţea electrică

pachet Starter, 14 Mbps SYK3600/00 Caută produse similare

Internet din priza electrică

Este suficient să vă conectaţi!

 • Transformaţi-vă priza electrică din casă într-un punct de acces la Internet

  O reţea rezidenţială poate fi creată cu uşurinţă, utilizându-se reţeaua electrică existentă a casei. Această soluţie transformă efectiv priza electrică din casă într-un punct de acces la Internet. astfel dobândiţi acces cu uşurinţă din fiecare cameră şi se evită costurile instalării unei reţele de cabluri suplimentare, fără a se afecta construcţia casei.

 • Compatibil complet cu standardul global HomePlug

  Principalul standard mondial pentru comunicaţii prin reţea electrică se numeşte HomePlug. Tehnologia HomePlug utilizează sursa electrică existentă în casa dvs. pe post de mediu de comunicare pentru date şi conţinut media. Acest standard este acceptat de Philips şi de multe alte companii cunoscute din întreaga lume.

 • Transport de date până la 200 de metri prin reţeaua electrică a casei

  Semnalele care trebuie transportate prin casă, utilizează reţeaua electrică a casei aşi pot ajunge până la 200 de metri pe cablul electric. Acest lucru vă permite o acoperire completă a casei.

 • Intimitate asigurată prin codare DES pe 56 de biţi

  Adaptoarele ethernet pentru reţea electrică oferă un sistem de protecţie pentru a asigura intimitatea tuturor utilizatorilor, utilizând criptare DES pe 56 de biţi. aceasta vă asigură o conexiune sigură, care previne coruperea datelor, interferenţele şi utilizarea neautorizată de către terţi. Pentru a instala parola de securitate este necesar Windows 2000 sa XP.

 • Fără reţele noi, utilizaţi reţeaua electrică existentă din casă

  Utilizând reţeaua electrică existentă din casă, puteţi evita montarea unei reţele suplimentare prin pereţii casei. Este suficient să introduceţi în priză adaptorul ethernet pentru reţea electrică şi acesta va fi conectat, exploatând infrastructura reţelei electrice a casei.

 • Conectare instantanee, cu adevărat plug and play

  Adaptorul ethernet pentru reţea electrică poate fi introdus direct în priza de perete, asigurându-vă o configurare rapidă şi uşoară în mai puţin de 5 minute. Foarte simplu: îl introduceţi în priză şi funcţionează.

 • Adăugaţi pur şi simplu un adaptor ethernet pentru reţea electrică

  Adaptorul ethernet pentru reţea electrică vă permite să vă extindeţi cu uşurinţă opţiunile de conectare în reţea; o soluţie de legare în reţea cu adevărat accesibilă. Pentru o conectare ethernet suplimentară prin reţeaua electrică, este suficient să adăugaţi mai multe adaptoare în reţea.

 • 14 Mbps permit navigarea uşoară pe Web

  Amplificaţi-vă reţeaua rezidenţială până la 14Mbps prin reţeaua electrică. Această viteză permite transportul extrem de rapid al datelor şi accesul rapid la acestea, asigurându-vă rate de transfer efective de până la 6 Mbps.

 • Partajaţi-vă conexiunea la Internet în bandă largă şi fişierele digitale

  Partajaţi-vă accesul în bandă largă la Internet şi legaţi-vă computerele în reţea. Puteţi beneficia cu uşurinţă de muzică şi jocuri online de la un computer la altul.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa