Kit de curăţare

  Kit de curăţare

  Cea mai bună soluţie pentru a vă curăţa şi proteja

  Utilizaţi acest lichid de curăţare ecologic, sigur şi eficient cu cârpa sa din microfibră specială pentru a îndepărta praful şi murdăria de pe ecranele televizoarelor plate. Curăţarea regulată a obiectivului playerului DVD/Blu-ray asigură performanţe optime pentru echipamentul dvs. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Kit de curăţare

LCD/LED/plasmă, DVD/Blu-ray SVC4255G/10 Caută produse similare

Cea mai bună soluţie pentru a vă curăţa şi proteja

dispozitivele sistemului dvs. Home Theater

 • Lichid de curăţare care nu lasă urme

  Bucuraţi-vă de un ecran imaculat cu acest lichid de curăţare care nu lasă urme, conceput special pentru a nu lăsa niciun semn pe ecran.

 • Formulă anti-statică pentru a ţine praful la distanţă

  Formula anti-statică a acestui lichid de curăţare vă ajută să ţineţi la distanţă de ecran praful şi murdăria.

 • Formulă ecologică, sigură şi eficientă

  Formula ecologică a acestui lichid de curăţare vă permite să curăţaţi ecranul în siguranţă şi cu eficienţă, protejând în acelaşi timp mediul înconjurător.

 • Cârpa din microfibră, fără scame curăţă sigur şi complet

  Curăţaţi-vă complet şi în siguranţă ecranul cu această cârpă din microfibră, fără scame, creată pentru eliminarea prafului, a murdăriei şi a amprentelor fără a lăsa nimic în urmă.

 • Cârpă din microfibră lavabilă, reutilizabilă şi fără scame

  Cârpa reutilizabilă din microfibră poate fi spălată cu grijă într-o soluţie de apă cu săpun şi apoi uscată natural. O puteţi reutiliza de nenumărate ori.

 • sistem de curăţare sigur, cu perie uscată

  Sistemul de curăţare cu perie uscată elimină în siguranţă praful, reziduurile şi alte impurităţi de pe lentilele laser ale playerelor DVD/Blu ray, lăsându-le curate şi în stare optimă de funcţionare.

 • Verificare audio şi video full motion

  Verificarea sistemului audio/video determină dacă lentilele cu laser pentru sunet şi imagine citesc cu precizie datele şi dacă difuzoarele sunt reglate corespunzător.

 • Instrucţiunile vocale sunt oferite în 8 limbi

  Instrucţiunile vocale de pe acest kit de curăţare pentru lentilele playerelor DVD/Blu ray vă îndrumă pe parcursul procesului de curăţare în una din cele 8 limbi furnizate.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa