Cameră Web pentru notebook

  Cameră Web pentru notebook

  Camera dvs. Web oriunde în lume

  Bucuraţi-vă de imagini video şi fotografii la 2 megapixeli reali. Focalizarea automată vă oferă imagini clare fără reglare manuală şi obiectivul panoramic vă permite dvs. şi familiei să vă încadraţi în cel mai bun câmp vizual. Sunt un partener de călătorie minunat şi uşor.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Camera dvs. Web oriunde în lume

2.0 megapixeli reali

 • Digital Natural Motion pentru imagini video fără pâlpâire

  Digital Natural Motion pentru imagini video fără pâlpâire

  Philips a inventat tehnologia Digital Natural Motion pentru a elimina discontinuităţile vizibile în cazul imaginilor în mişcare. Digital Natural Motion estimează traiectoriile în cadrul imaginilor şi corectează mişcările întrerupte atât în cazul transmisiunilor TV, cât şi al filmelor înregistrate. Rezultă o redare fluentă a mişcărilor şi o claritate excelentă care revoluţionează audiovizualul.

 • 2 megapixeli reali pentru imagini video de înaltă calitate

  Numărul de megapixeli este un factor determinant pentru calitatea imaginii. Senzorul CMOS de 2,0 megapixeli asigură o calitate ridicată a imaginilor video, neîntâlnită până acum la camerele Web.

 • Imagini video Skype de calitate ridicată certificată

  Această cameră Web a fost certificată de către Skype. Astfel, puteţi fi siguri de calitatea înaltă a imaginilor şi a sunetului, de apelarea gratuită şi mesageria instantanee oriunde în lume.

 • Rezoluţie îmbunătăţită a fotografiilor, de 8 megapixeli

  Camera dumneavoastră Web vă oferă mai multe detalii ale fotografiilor cu rezoluţia de 8 megapixeli (software îmbunătăţit). Aceasta este suficient de ridicată pentru tipărirea imaginilor de dimensiunea unui poster, la rezoluţie mare.

 • Focalizare automată pentru clipuri video şi fotografii de o claritate excepţională

  Asigură realizarea unor clipuri video şi fotografii de o claritate excepţională. Atunci când senzorul de imagine detectează o pierdere a clarităţii, focalizarea automată reglează rapid şi precis obiectivul, fără a fi necesară reglarea manuală. Acum, procesul este şi mai rapid, graţie noului algoritm de focalizare care aparţine exclusiv firmei Philips.

 • Obiectivul panoramic permite includerea mai multor oameni în cadru

  Obiectivul panoramic de înaltă calitate vă oferă un câmp vizual mai larg. Obiectivul panoramic funcţionează în acelaşi mod ca orice obiectiv foto panoramic şi permite includerea mai multor persoane în cadrul video, fără pierderi de calitate video.

 • Tehnologie Pixel Plus 2 pentru detalii mai fine, profunzime şi claritate

  Cu tehnologia Pixel Plus 2, camera dumneavoastră Web va genera întotdeauna imagini naturale, clare, cu detalii incredibile. Toate acestea, mulţumită procesorului Pixel Plus 2 - o tehnologie TV inovatoare, special creată pentru fişierele video de pe PC. Aceasta creşte numărul de linii şi numărul de pixeli, pentru a obţine cele mai bune imagini posibil.

 • Două microfoane încorporate îmbunătăţesc experienţa stereo

  Daţi voie vocii dvs. să fie auzită în mod natural, cu ajutorul unui sunet stereo clar. Două microfoane direcţionale încorporate şi tehnologia spectrelor audio brevetată de Philips creează o zonă practic fără zgomote şi ecouri. Este înregistrată doar vocea utilizatorului, celelalte sunete fiind reduse la minimum.

 • Anularea zgomotului şi reducerea ecoului

  Această tehnologie uimitoare de reducere a zgomotului reduce zgomotul de fundal şi îmbunătăţeşte claritatea vocii, atât în medii liniştite, cât şi în medii zgomotoase. De asemenea, suprimă ecourile, astfel încât interlocutorul să vă audă vocea mai clar.

 • Clema inclusă se montează uşor pe notebook şi monitor

  Clema inclusă este adecvată atât pentru notebook, cât şi pentru monitorul LCD.

 • Capac protector pentru obiectiv, rezistent la zgârieturi

  Prima cameră Web care vine livrată standard cu un capac protector. Protejează obiectivul de calitate superioară din sticlă, format din cinci elemente, împotriva prafului şi zgârieturilor în timpul călătoriilor.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa