Tastatură şi mouse cu fir

  Tastatură şi mouse cu fir

  Tastatură şi mouse cu fir

  Bucuraţi-vă de un confort de durată cu această tastatură plăcută la atingere cu taste inscripţionate durabil. Mouse-ul confortabil de înaltă definiţie cu 800 DPI vă garantează o navigare lină. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Tastatură şi mouse cu fir

 • Confort de durată datorită tastelor confortabile şi ergonomice

  Tastele confortabile şi ergonomice sunt delicate cu degetele dvs., scutindu-vă de eforturi şi oboseală. Tastele au fost proiectate să reacţioneze la cea mai uşoară atingere, eliminând nevoia de a le apăsa puternic la scriere. Acum beneficiaţi de un confort sporit atunci când lucraţi perioade îndelungate.

 • Optica de precizie 800 DPI vă oferă un control extrem de exact

  Optica de precizie 800 DPI vă garantează un control extrem de exact pe orice tip de suprafaţă, inclusiv pe lemn, plastic şi hârtie. Nu necesită întreţinere, deoarece senzorul optic integrat nu are nevoie de curăţare.

 • Tastatura rezistentă în cazul vărsării de lichide nu este afectată în urma vărsărilor accidentale

  Tastatura este concepută astfel încât să reziste la vărsarea accidentală de lichide. Fiind prevăzută cu orificii de scurgere şi având partea electronică separată de plastic, această tastatură garantează o durată de utilizare sporită..

 • Design robust şi rezistent al tastaturii pentru o scriere confortabilă

  Atunci când petreceţi multe ore în faţa calculatorului, aveţi nevoie de o tastatură confortabilă şi totodată rezistentă. Această tastatură este extrem de robustă, dispunând de taste ergonomice care necesită eforturi reduse.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa