Adaptor de alimentare netbook portabil

  Adaptor de alimentare netbook portabil

  Pe locuri, fiţi gata, încărcaţi

  Trebuie să aveţi netbook-ul încărcat în orice moment. Adaptorul de alimentare portabil pentru netbook de la Philips vă permite să faceţi acest lucru în orice moment, indiferent unde vă aflaţi. Nu numai că se potriveşte cu geanta pentru netbook, ci este de asemenea perfect pentru geanta pentru netbook Philips.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Pe locuri, fiţi gata, încărcaţi

cu Auto voltage

 • Reglare automată a tensiunii de alimentare pentru netbook-uri

  Reglare automată a tensiunii de alimentare pentru netbook-uri

  Trebuie să aveţi netbook-ul încărcat în orice moment. Adaptorul de alimentare portabil pentru netbook de la Philips vă permite să faceţi acest lucru în orice moment, indiferent unde vă aflaţi. Conectaţi-l oriunde, la reţeaua de curent cu vârful corect, direct în netbook, fără să vă mai preocupaţi de ajustarea alimentării pentru a se potrivi netbook-ului personal.

 • Încape perfect în geanta pentru netbook Philips

  Încape perfect în geanta pentru netbook Philips

  Adaptorul de alimentare pentru netbook portabil Philips nu numai că este potrivit în geanta dvs. pentru netbook, dar este perfect adecvat şi pentru geanta pentru netbook de la Philips. Geanta pentru netbook de la Philips are un buzunar special prevăzut pentru a transporta adaptorul de alimentare netbook şi mai multe compartimente pentru a păstra accesoriile dvs. la un loc.

 • Cablu care se poate înfăşura pentru ajustarea lungimii

  Cablu care se poate înfăşura pentru ajustarea lungimii

  Cu cablul care se poate înfăşura, lungimea cablului poate fi reglată în funcţiune de necesităţile dvs. (până la 3 metri). De asemenea, acest sistem vă dă posibilitatea de a depozita cablul în interior, asigurând o portabilitate foarte bună.

 • Încap perfect în geanta pentru netbook

  Designul all-in-one al "adaptorului de alimentare şi de cablu" vă dă posibilitatea să purtaţi cu dvs. adaptorul de alimentare al netbook-ului portabil.

Vezi toate Specificaţile
 • Consultaţi lista cu vârfuri de la suportul vârfurilor de conector, ghidul de iniţiere rapidă (tabelul Specificaţiile vârfurilor pentru netbook), broşura din ambalaj sau vizitaţi www.philips.com (căutaţi > SPJ5100) pentru selectarea vârfului corect.
 • Pentru a preveni deteriorarea netbook-ului, selectaţi vârful corect care se potriveşte cu modelul netbook-ului.
 • Fabricantul acestui produs (SPJ5100) nu este responsabil pentru pagubele provocate ca urmare a unei utilizări neconforme.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa