Cameră Web

  Cameră Web

  Videochat live, de pe Marte!

  SPC621 vă oferă o selecţie de fundaluri virtuale uimitoare, calitate superbă a imaginii şi sunet clar. Există chiar şi un mouse de notebook cu cablu retractabil pentru a vă bucura de toate avantajele. Faceţi clic pentru videochat de pe Marte! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Videochat live, de pe Marte!

 • Schimbaţi fundalul

  Schimbaţi fundalul

  Înlocuiţi fundalul real şi păcăliţi-vă prietenii, făcându-i să creadă că vă aflaţi în altă parte! Vă puteţi mişca absolut normal în timp ce software-ul se va ocupa de modificarea fundalului din spatele dumneavoastră. Puteţi alege unul dintre cele 15 fundaluri, sau puteţi încărca şi proiecta un fundal propriu.

 • Adăugaţi-vă propriul logo pentru a personaliza transmisia prin web

  Adăugaţi-vă propriul logo pentru a personaliza transmisia prin web

  Personalizaţi webcast-urile sau blog-urile prin adăugarea unui logo personalizat. Software-ul special vă permite să introduceţi o imagine mică în oricare dintre colţurile unei transmisii video, în acelaşi mod în care apar logo-urile posturilor TV la televiziune.

 • Tehnologia optică cu LED garantează precizia controlului

  Tehnologia optică cu LED garantează precizia controlului

  Tehnologia optică dezvoltată de Philips asigură acurateţe şi promptitudine sporite. Mouse-ul poate fi utilizat pe majoritatea tipurilor de suprafeţe, inclusiv pe lemn, plastic sau hârtie.

 • 1,3 megapixeli, pentru o calitate excelentă a imaginii

  Cu o rezoluţie de 1,3 megapixeli, puteţi utiliza webcam-ul pe post de cameră foto, pentru a realiza fotografii de înaltă calitate, care pot fi tipărite chiar şi la dimensiuni mari.

 • Zoom digital 3x pentru prim-planuri superbe

  Apropiaţi şi îndepărtaţi pentru a obţine încadrarea perfectă pentru orice imagine. Zoomul este controlat integral de către dumneavoastră prin intermediul interfeţei de pe ecran în timp ce vizualizaţi imaginea pentru a o putea ajusta perfect.

 • Microfon digital integrat pentru sunet de calitate

  Microfonul digital integrat vă permite să vorbiţi natural şi liber sau să adăugaţi sunet la înregistrarea unui videoclip.

 • Sistemul urmăreşte automat faţa

  Software-ul de ultimă generaţie al camerei detectează automat faţa dumneavoastră şi deplasează obiectivul pentru a vă urmări în timp ce vă mişcaţi. Rămâneţi în centrul imaginii chiar şi în timpul videoconferinţelor. Aveţi astfel libertatea de a vă exprima şi de a conversa natural.

 • Obiectivul din sticlă, de precizie, oferă o claritate mai mare a imaginilor

  Clar precum cristalul. Obiectivul din sticlă, de mare precizie vă garantează imagini de înaltă calitate pentru toate aplicaţiile, de la fotografiere la trimiterea de mesaje cu conţinut video. Lentilele finisate sunt acoperite cu un strat special pentru a le extinde durata de viaţă şi pentru a le proteja de uzură, zgâriere şi praf.

 • Încadrări şi efecte video amuzante

  Amuzaţi-vă interlocutorii cu elemente neaşteptate. Surprindeţi-vă prietenii purtând în jurul feţei una dintre cele zece rame tematice în funcţie de subiectul conversaţiei. Sau distraţi-i cu efectele video speciale care vă vor face să apăreţi ca imagine negativă, embosată sau distorsionată.

 • 800 DPI reacţii precise

  Dispunând de 800DPI, acest mouse oferă reacţii precise. Cursorul se va deplasa exact acolo unde doriţi. Toate acestea se datorează senzorului optic de înaltă definiţie care înregistrează chiar şi cele mai uşoare mişcări. Iar dvs. beneficiaţi de un control complet al cursorului.

 • Acest mouse cu cablu retractabil este ideal pentru călătorii

  Cablul retractabil ocupă puţin spaţiu, fiind ideal pentru călătorii

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa