Cameră Web

  Cameră Web

  Cameră Web portabilă pentru laptopuri

  Puteţi comunica oriunde, oricând, în orice condiţii. Mufa specială, flexibilă, se poate cupla cu uşurinţă la laptop, iar spotul luminos integrat vă permite să lucraţi pe întuneric. După ce terminaţi, glisaţi capacul protector peste obiectiv, strângeţi tot şi sunteţi gata de plecare. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Cameră Web portabilă pentru laptopuri

Cu capac pentru obiectiv şi spot luminos

 • Tijă maleabilă pentru orientare precisă

  Această tijă flexibilă rezistentă se potriveşte perfect camerei dvs. Web de pe laptop. Mişcaţi-o exact în direcţia dorită şi va rămâne aşa! de îndată ce sunteţi pregătit de plecare, o puteţi înfăşura sau plia perfect în orice formă doriţi, făcând-o şi mai uşor de introdus în orice geantă.

 • Capacul glisant pentru obiectiv protejează camera când nu este utilizată

  Un manşon de pe carcasa camerei Web glisează lin peste obiectiv pentru o protecţie suplimentară atunci când camera Web nu este utilizată. Capacul glisează şi în jos pentru a descoperi şi activa lampa pentru tastatură.

 • Lampa de lucru integrată vă iluminează pe dvs. sau tastatura dvs.

  Lumini, cameră, motor! Lampa integrată în camera Web poate fi utilizată pentru iluminarea tastaturii laptop-ului dvs., făcând mai plăcut lucrul în spaţii cu iluminare redusă. Aceasta face posibilă şi conversaţia prin chat în condiţii de iluminare redusă.

 • Imagini omogene, cu 30 de cadre pe secundă

  Aşezaţi-vă confortabil şi savuraţi o experienţă de vizionare superioară, cu 30 de cadre pe secundă. Veţi avea parte de imagini video mai omogene şi de o experienţă spaţială de videochat mai bună.

 • Rezoluţie Super VGA pentru imagini de înaltă calitate

  Camera Web capturează instantanee Video Graphics Array (VGA) de calitate (640x480) şi clipuri video fără scintilaţii pentru mesaje video. Cu rezoluţia VGA, camera dvs. Web devine o cameră de nivel profesional. Adăugaţi instantaneu fotografii în documente, pagini Web şi e-mailuri sau tipăriţi imagini la calitate fotografică.

 • Automatic Picture Optimizer pentru calitate superioară a imaginii

  Sistemul Automatic Picture Optimizer vă ajută să exploataţi la maxim camera dvs. Web, reglând automat setările pentru cameră şi imagine pentru a corespunde luminii disponibile.

 • Program de management al instalării pentru configurare uşoară

  Instalaţi camera Web în câteva secunde cu programul accesibil de management al instalării. Este suficient să urmaţi instrucţiunile simple, pas cu pas şi veţi obţine o instalare a camerei Web perfect compatibilă cu computerul dvs.

 • Preluaţi, arhivaţi şi gestionaţi imagini şi mesaje video cu VLounge

  Software pentru captarea, gestionarea şi arhivarea fotografiilor şi clipurilor video. Apăsând de numai câteva ori mouse-ul, veţi putea compune şi trimite mesaje video. Acest pachet software vă oferă toate instrumentele necesare pentru a putea profita la maxim de camera dvs. Web Philips.

 • Compatibil cu MSN, Skype şi alte servicii gratuite de mesagerie

  Camera Web şi aplicaţia sa software au fost proiectate pentru a funcţiona cu toate sistemele de mesagerie. Adăugaţi imagini video în Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger şi alte servicii gratuite de mesagerie. De asemenea, funcţionează cu Windows Messenger şi NetMeeting pentru videoconferinţe între mai multe persoane şi este proiectat pentru a fi compatibil cu tehnologiile viitoare.

 • Funcţionează cu toate aplicaţiile software de editare a imaginilor

  Camera Web funcţionează cu toate aplicaţiile software gratuite disponibile de editare a imaginilor. Preluaţi un instantaneu sau o imagine statică din clipul dvs. video şi deschideţi-o în orice program de editare a imaginilor.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa