Cameră Web

  Cameră Web

  Cameră Web uşor de folosit

  Rezoluţie de 1,3 MP, zoom digital 3x şi funcţie reducere zgomot. Camera Web SPC530 vă oferă imagini omogene şi sunet clar, astfel încât timpul petrecut pentru video-chat să devină unul de calitate. Cu plug & play, nu a fost niciodată mai uşor să rămâneţi în contact cu cei dragi. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Cameră Web uşor de folosit

Păstraţi legătura

 • Rezoluţie interpolată de 1,3 megapixeli, pentru o calitate excelentă a imaginii

  Camera dvs. Web vă oferă 1.3 megapixeli pentru o rezoluţie interpolată video şi foto. Astfel, o puteţi folosi pentru a realiza fotografii de înaltă calitate, care îşi păstrează calitatea atunci când sunt imprimate la dimensiuni mari.

 • Imagini omogene, cu 30 de cadre pe secundă

  Aşezaţi-vă confortabil şi savuraţi o experienţă de vizionare superioară, cu 30 de cadre pe secundă. Veţi avea parte de imagini video mai omogene şi de o experienţă spaţială de videochat mai bună.

 • Zoom digital 3x pentru prim-planuri superbe

  Apropiaţi şi îndepărtaţi pentru a obţine încadrarea perfectă pentru orice imagine. Zoomul este controlat integral de către dumneavoastră prin intermediul interfeţei de pe ecran în timp ce vizualizaţi imaginea pentru a o putea ajusta perfect.

 • Sistemul urmăreşte automat faţa

  Software-ul de ultimă generaţie al camerei detectează automat faţa dumneavoastră şi deplasează obiectivul pentru a vă urmări în timp ce vă mişcaţi. Rămâneţi în centrul imaginii chiar şi în timpul videoconferinţelor. Aveţi astfel libertatea de a vă exprima şi de a conversa natural.

 • Corp rotativ ce permite orientarea camerei în orice poziţie doriţi

  Bucuraţi-vă de libertatea simplă a conversaţiei prin camera Web cu ajutorul corpului rotativ al acesteia, care vă permite să orientaţi camera în orice poziţie doriţi. Puteţi roti camera la 360° în orice direcţie pentru a filma orice loc din încăpere, fără a muta camera Web.

 • Microfon digital integrat pentru sunet de calitate

  Microfonul digital integrat vă permite să vorbiţi natural şi liber sau să adăugaţi sunet la înregistrarea unui videoclip.

 • Reducerea zgomotului îmbunătăţeşte calitatea vocii

  Această tehnologie deosebită de reducere a zgomotului micşorează zgomotul de fundal şi îmbunătăţeşte calitatea vocii, atât în medii liniştite, cât şi în medii zgomotoase.

 • Uşor de configurat şi de utilizat

  Configurarea şi utilizarea camerei dvs. Web este uşoară ca "Bună ziua". 1. Instalaţi software-ul 2. Conectaţi camera 3. Efectuaţi apeluri video instantaneu

 • Funcţionează cu toate serviciile de mesagerie instantanee

  Camera Web şi aplicaţia sa software au fost proiectate pentru a funcţiona cu toate sistemele de mesagerie şi apelare de pe Internet. Adăugaţi imagini video în Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger şi alte servicii.

 • Fotografiaţi, arhivaţi şi gestionaţi imaginile cu VLounge

  Software pentru captarea, gestionarea şi arhivarea fotografiilor şi clipurilor video. Apăsând de numai câteva ori mouse-ul, veţi putea compune şi trimite mesaje video. Acest pachet software vă oferă toate instrumentele necesare pentru a putea profita la maxim de camera dvs. Web Philips.

 • Butonul Snapshot vă permite să realizaţi instantanee superbe

  Printr-o simplă apăsare a acestui buton, camera Web realizează automat o fotografie. Este un mod distractiv de a împărtăşi fotografiile dvs., adăugându-le într-un e-mail, pe o pagină Web sau într-un document.

 • Se montează în siguranţă pe orice monitor, laptop sau birou

  Stativul multifuncţional facilitează montarea camerei Web pe orice monitor, laptop sau birou. Designul a fost conceput să ofere siguranţă, fără a permite mişcarea sau căderea camerei atunci când vă aflaţi în mijlocul unei conversaţii.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa