Cameră Web

  Cameră Web

  Video-chat la rezoluţii înalte

  Netedă, elegantă şi solidă, aceasta se va integra în designul monitorului. Capul camerei pivotează 360° pentru a putea captura orice imagine. De asemenea, este dotată cu o cască multimedia suplimentară pentru a purta convorbiri fără ecou. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Video-chat la rezoluţii înalte

 • Imagini omogene, cu 30 de cadre pe secundă

  Aşezaţi-vă confortabil şi savuraţi o experienţă de vizionare superioară, cu 30 de cadre pe secundă. Veţi avea parte de imagini video mai omogene şi de o experienţă spaţială de videochat mai bună.

 • Rezoluţie Super VGA pentru imagini de înaltă calitate

  Camera Web capturează instantanee Video Graphics Array (VGA) de calitate (640x480) şi clipuri video fără scintilaţii pentru mesaje video. Cu rezoluţia VGA, camera dvs. Web devine o cameră de nivel profesional. Adăugaţi instantaneu fotografii în documente, pagini Web şi e-mailuri sau tipăriţi imagini la calitate fotografică.

 • Automatic Picture Optimizer pentru calitate superioară a imaginii

  Sistemul Automatic Picture Optimizer vă ajută să exploataţi la maxim camera dvs. Web, reglând automat setările pentru cameră şi imagine pentru a corespunde luminii disponibile.

 • Obiectiv rotativ pentru încadrare perfectă şi imagini naturale

  Obiectiv rotativ pentru încadrare perfectă şi imagini naturale. Obţineţi rapid şi uşor unghiul corect al camerei fără a avea nevoie să aşezaţi obiecte sub ea pentru a o înclina.

 • Căşti mutimedia şi microfon cap pentru sunet de cea mai bună calitate

  Împreună cu camera Web este livrat un set de căşti multimedia Philips. Microfonul cap asigură calitatea optimă a sunetului şi utilizarea comodă.

 • Compatibil cu MSN, Skype şi alte servicii gratuite de mesagerie

  Camera Web şi aplicaţia sa software au fost proiectate pentru a funcţiona cu toate sistemele de mesagerie. Adăugaţi imagini video în Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger şi alte servicii gratuite de mesagerie. De asemenea, funcţionează cu Windows Messenger şi NetMeeting pentru videoconferinţe între mai multe persoane şi este proiectat pentru a fi compatibil cu tehnologiile viitoare.

 • Butonul Snapshot vă permite să realizaţi instantanee superbe

  Printr-o simplă apăsare a acestui buton, camera Web realizează automat o fotografie. Este un mod distractiv de a împărtăşi fotografiile dvs., adăugându-le într-un e-mail, pe o pagină Web sau într-un document.

 • Preluaţi, arhivaţi şi gestionaţi imagini şi mesaje video cu VLounge

  Software pentru captarea, gestionarea şi arhivarea fotografiilor şi clipurilor video. Apăsând de numai câteva ori mouse-ul, veţi putea compune şi trimite mesaje video. Acest pachet software vă oferă toate instrumentele necesare pentru a putea profita la maxim de camera dvs. Web Philips.

 • Design elegant cu finisaj negru

  Această cameră Web va arăta excelent în orice casă sau birou. Cu finisajul său lucios şi negru şi designul elegant şi neted, această cameră Web are un aspect pe măsura performanţelor sale.

 • Montare stabilă pe orice monitor, laptop sau birou

  Stativul multifuncţional facilitează montarea camerei Web pe orice monitor, laptop, notebook sau suprafaţă plată.

 • Răsuciţi camera 360° pe articulaţia sa pivotantă

  Bucuraţi-vă de libertatea simplă a conversării prin cameră Web beneficiind de acest design confortabil cu articulaţie pivotantă. Puteţi răsuci camera 360° în orice direcţie pentru a filma orice loc din cameră fără a muta deloc camera Web.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa