Cameră Web

  Cameră Web

  Videochat instantaneu!

  Nu a fost niciodată mai simplu să vă întâlniţi online cu prietenii şi familia. Cu acest webcam uşor de utilizat puteţi face videochat prin Skype, Windows Live Messenger sau orice alt serviciu gratuit. Este dotat şi cu un microfon, astfel încât puteţi începe imediat să îl utilizaţi. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Videochat instantaneu!

 • Imagini omogene, cu 30 de cadre pe secundă

  Aşezaţi-vă confortabil şi savuraţi o experienţă de vizionare superioară, cu 30 de cadre pe secundă. Veţi avea parte de imagini video mai omogene şi de o experienţă spaţială de videochat mai bună.

 • Rezoluţie VGA (640x480) pentru imagini clare

  VGA (640 x 480) înseamnă că aproximativ 300.000 pixeli compun imaginea. Această rezoluţie VGA asigură imagini clare ce pot fi utilizate în documente, pagini Web şi e-mailuri.

 • Răsuciţi camera 360° pe articulaţia sa pivotantă

  Bucuraţi-vă de libertatea simplă a conversării prin cameră Web beneficiind de acest design confortabil cu articulaţie pivotantă. Puteţi răsuci camera 360° în orice direcţie pentru a filma orice loc din cameră fără a muta deloc camera Web.

 • Microfon extern pentru o poziţionare optimă

  Microfonul extern separat vă oferă posibilitatea de amplasare în poziţia optimă, pentru un video-chat online relaxat.

 • Funcţionează cu toate serviciile de mesagerie instantanee

  Camera Web şi aplicaţia sa software au fost proiectate pentru a funcţiona cu toate sistemele de mesagerie şi apelare de pe Internet. Adăugaţi imagini video în Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger şi alte servicii.

 • Program de management al instalării pentru configurare uşoară

  Instalaţi camera Web în câteva secunde cu programul accesibil de management al instalării. Este suficient să urmaţi instrucţiunile simple, pas cu pas şi veţi obţine o instalare a camerei Web perfect compatibilă cu computerul dvs.

 • Montare stabilă pe orice monitor, laptop sau birou

  Stativul multifuncţional facilitează montarea camerei Web pe orice monitor, laptop, notebook sau suprafaţă plată.

 • Butonul Snapshot vă permite să realizaţi instantanee superbe

  Printr-o simplă apăsare a acestui buton, camera Web realizează automat o fotografie. Este un mod distractiv de a împărtăşi fotografiile dvs., adăugându-le într-un e-mail, pe o pagină Web sau într-un document.

 • Funcţionează cu toate aplicaţiile software de editare a imaginilor

  Camera Web funcţionează cu toate aplicaţiile software gratuite disponibile de editare a imaginilor. Preluaţi un instantaneu sau o imagine statică din clipul dvs. video şi deschideţi-o în orice program de editare a imaginilor.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa